Frederikssund Kommunes logo
24. oktober 2017

J.F. Willumsens Museum fylder 60 år

En 60 års fødselsdag skal fejres med manér, og det gør J.F. Willumsens Museum bestemt også. En hel weekend er tilegnet fødselsdagen, og der vil være masser af arrangementer og aktiviteter for hele familien.

Du kan for eksempel være med til at lave et fælles kunstværk med museets egen billedkunstner. Eller du kan få vurderet dine egne kunst- og designgenstande af vurderingseksperter fra Bruun Rasmussen. Måske har du lyst til at udsmykke dit eget skateboard eller tage med på en omvisning på museet. Det er bare nogle af de ting, fødselsdagsprogrammet byder på.

Fødselsdagen bliver fejret både lørdag den 4. og søndag den 5. november mellem klokken 10 og 17, og begge dage er der gratis adgang til museet. Det er også gratis at deltage i de forskellige arrangementer og aktiviteter, der er dog nogle af arrangementerne, der kræver tilmelding, hvis man vil være sikker på at få en plads.

Selve fødselsdagsfejringen begynder lørdag den 4. november klokken 11, hvor museumsdirektør Lisbeth Lund byder velkommen og borgmester John Schmidt Andersen holder tale for den runde fødselar.