Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for oktober 2017

31. oktober 2017Unge deltager i cykelanalyse

Unge på Campus Frederikssund har deltaget i en større cykelanalyse, som Frederikssund Kommune er ved at lave. Analysen skal give kommunen indblik i cykelforholdene i Frederikssund by.
Simon Mortensen (i midten) er en af dem, der cykler dagligt i Frederikssund. Han havde derfor også flere gode ideer til, hvor der kan laves forbedringer for cyklister.

30. oktober 2017Fælles Elevråd fordeler 100.000 kroner

Det fælles elevråd har sammen fordelt 100.000 kroner til gode projekter på skolerne. Elevrådet har selv valgt vigtige indsatsområder, som projekterne skulle leve op til.
Fælles Elevråd var samlet for at fordele 100.000 kroner til projekter, som skolerne har ønsket støtte til.

30. oktober 2017Kom til Verdens Diabetesdag

Mød repræsentanter fra Diabetesforeningen. Du kan også tale med Sundhedsafdelingens personale, der står for Kommunens tilbud til borgere med type 2-diabetes. Vi ses den 14. november.
Jasmin. Foto Diabetesforeningen

30. oktober 2017Oprydning efter Ingolf i gang

Dagen efter stormen Ingolf ligger der mange watertubes, som bliver tømt og fjernet af beredskabet. Læs her hvornår oprydningen foregår.

30. oktober 2017Drama før årets store Halloweenfest

Alle kræfter var sat til for at markere SFO Græse Bakkebys 10 års Halloween jubilæumsarrangement, da strømmen gik i store dele af Græse. Det var ved at udvikle sig til en sand gyser.
Halloweenfest 2017.

29. oktober 2017Kort over indsatser

Se oversigtskort over indsatserne i forbindelse med stormen Ingolf og den forhøjede vandstand - sandsækdepoter og watertubes i kommunen.

29. oktober 2017Vigtigt om forhøjet vandstand i fjordene

(Søndag kl.. 9.27) DMI’s seneste prognose for forhøjet vandstand i fjordene er nu 153 cm i Roskilde Fjord og 165 cm i Isefjord. Der er lagt fyldte sandsække ud ved depoterne, og der udlægges watertubes i Frederikssund, Hyllingeriis og Jægerspris i løbet af søndagen.

28. oktober 2017Status på forhøjet vandstand

Prognosen om forhøjet vandstand i fjordene søndag aften er faldet i forhold til prognosen i aftes. Watertubes er klar til at blive fyldt og lagt ud i Frederikssund og ved Kignæshallen, hvis det bliver nødvendigt. Der kan hentes fyldte sandsække ved Over Dråby Strand og Dalby Huse, og der kan fra kl. 16.00 hentes fyldte sandsække i Frederikssund.