Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
10. november 2017

Slangerup Svømmehal fejrer genåbning

Tag hele familien med i Slangerup Svømmehal lørdag den 18. november klokken 10. Der er hoppeborg og ballonkunstner til børnene, samt kaffe og snacks til de voksne.

Slangerup Svømmehal er nu klar til igen at slå dørene op for vandglade borgere. Svømmehallen har været lukket på grund af renovering, hvor vandbehandlings- og ventilationsanlæggene er skiftet ud.

Svømmehallen åbner lørdag den 18. november, hvor borgmester John Schmidt Andersen byder velkommen tilbage og formanden for Slangerup Svømmeklub vil holde tale.

Gratis adgang i svømmehaller

For at fejre at Slangerup Svømmehal er åbnet igen, har Fritidsudvalget besluttet, at der vil være gratis adgang i svømmehallen lørdag den 18. november efter den officielle genåbning klokken 10 og søndag den 19. november fra klokken 10. Begge dage lukker svømmehallen klokken 16.

Frederikssund Svømmehal vil også fejre genåbningen af Slangerup Svømmehal ved at have gratis adgang. Det sker lørdag den 25. og søndag den 26. november, begge dage mellem klokken 9.00 og 14.30. Der vil være morgenbrød og kaffe den 25. november fra 9.00-10.30.

Fakta

Slangerup Svømmehal blev lukket for renovering i juni, og i de mellemliggende måneder er der blevet arbejdet hårdt for at få svømmehallen klar til åbning igen. Udover udskiftningen af vandbehandlings- og ventilationsanlæggene er der også lavet renoveringer i omklædningsrum og bad. Her er der blandt andet blevet malet, opsat nye lofter og nye lamper samt repareret bænke.

Slangerup Svømmehal blev lukket i begyndelsen af juni 2017 for at blive renoveret. Nu er den klar til genåbning lørdag den 18. november.Slangerup Svømmehal blev lukket i begyndelsen af juni 2017 for at blive renoveret. Nu er den klar til genåbning lørdag den 18. november.