Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
17. november 2017

Festlig indvielse af Klub Stjerneskud 

Klub Stjerneskuds nye lokaler på Frederiksborgvej blev indviet torsdag eftermiddag. Humøret var højt hos medlemmerne og de mange gæster, der havde lagt vejen forbi for at fejre klubbens flotte nye rammer.

- Klubben er et fristed for jer. Her kan I møde venner. I kan spille spil og være kreative, og I kan få opfyldt nogle af de drømme og ønsker, I har til et fritidsliv. Sammen med jer vil jeg glæde mig til at tage lokalerne i brug, sagde konstitueret leder Henning Otterstrøm i sin velkomsttale til medlemmerne af Klub Stjerneskud.

Konstitueret leder Henning Otterstrøm byder velkommen.Konstitueret leder Henning Otterstrøm byder velkommen til medlemmer og gæster.

Med budgetvedtagelsen for 2017 var det politisk besluttet, at dagsaktiviteten på Østergården skulle nedlægges. I stedet blev det besluttet at oprette nye aktivitets- og samværstilbud på omsorgscentrene.

Borgmester John Schmidt Andersen holder tale ved indvielsen af Klub Stjerneskuds nye lokaler.Borgmester John Schmidt Andersen holder tale ved indvielsen af Klub Stjerneskud og glæder sig over, at det nye tilbud  på omsorgscentrene er blevet taget godt imod.

- De frigivne lokaler på Østergården gav Byrådet og Sundhedsudvalget en unik mulighed for at tilgodese et mangeårigt ønske og behov fra personale, forældre og brugere af Klub Stjerneskud om at få egne lokaler bynært. De nye rammer giver nu personalet og klubbens medlemmer helt andre aktivitetsmuligheder på klubaftner, da klubben ud over de traditionelle aktiviteter får adgang til køkkenet på Østergården, hvor der eksempelvis kan etableres undervisning på et madhold, sagde borgmester John Schmidt Andersen til et hujende publikum.

Formand for Sundhedsudvalget Jesper Wittenburg understregede i sin tale vigtigheden af at skabe gode rammer for bruger og personale, som vi kan være stolte af.Formand for Sundhedsudvalget Jesper Wittenburg understregede i sin tale vigtigheden af at skabe gode rammer for brugerne og personalet i et tidssvarende tilbud.

Formand for Sundhedsvalget Jesper Wittenburg fortalte, at han havde glædet sig til denne festdag.

- Personligt har det for mig - som også borgmesteren i sin tale giver udtryk for - været endnu et af de mange pejlemærker i en lang rejse, hvor det har været vigtigt for os politisk at skabe gode rammer for brugerne og personalet i et tidssvarende tilbud, som vi kan være stolte af, sagde Jesper Wittenberg og gav ordet videre til Niels, som er en af klubbens medlemmer.

Klub Stjerneskud råder over 100 pladser, og er et tilbud for voksne med udviklingshæmning (18+). Klubben har åben mandag, onsdag og torsdag kl. 16.30-20.30, hver 3. fredag kl. 15-20 samt en lørdag i måneden kl. 10-15.

Klubbens medlemmer er primært borgere, der enten bor i egen bolig i Frederikssund Kommune eller bor på et af kommunens botilbud.

Niels, som er medlem af Klub Stjerneskud, byder velkommen.Niels, som er medlem af Klub Stjerneskud, bød velkommen til en festlig eftermiddag.

Der blev råbt et højt og rungende hurra, for de nye lokaliteter.Der blev råbt et højt og rungende hurra for de nye lokaliteter.

Kagebordet ved indvielsen.Kagebordet bugnede med alverdens lækkerier, som det sig hør og bør til sådan en festlig begivenhed.