Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
24. november 2017

Færgevej ensrettes mod centrum

Vejarbejdet på Færgevej i Frederikssund skrider fremad. Det betyder, at Færgevej fra Lundevej og sydpå nu igen bliver åbnet i begge retninger. Dette sker pr. 28. november 2017. Samme dag bliver Færgevej ensrettet fra J. F. Willumsensvej og ned til Lundevej i retning mod byen.

Det betyder, at bilister fra tirsdag den 28. november kan køre fra J. F. Willumsensvej – ind ad Færgevej og hele vejen ned til byen ad Færgevej. Derimod kan bilisterne ikke længere bruge Færgevej som udkørselsvej til J. F. Willumsensvej. Ændringen vil derfor især have betydning for eftermiddagstrafikken, som skal finde til J. F. Willumsensvej ad andre veje.

Fra den 28. november vil der endvidere blive åbnet adgang fra Strandvej til Thorfinsvej, så beboere på Strandvej får en mulighed for at benytte Thorsvej mod byen.

Ny asfalt kommer senere

Når vejarbejdet er færdigt på Færgevej, vil der komme ny asfalt på både cykelsti og kørebane i hele vejens længde på en gang. I øjeblikket er det for koldt at lægge asfaltslidlag. Derfor vil det ske inden sommerferien 2018.