Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
21. november 2017

Du kan stadig nå at stemme

Der er stadig nogle timer til valgstederne lukker, så har du været på arbejde hele dagen, kan du stadig nå at afgive din stemme. Og har du glemt valgkortet derhjemme, behøver du ikke nå hjem først for at hente det. Så længe du har dit sundhedskort med, kan du stemme på dit valgsted.

Valgstederne har haft åbent siden klokken 8 i morges, og det var der 49,17 procent af borgerne, der havde benyttet sig af klokken 17. Det svarer til 17.476 af de 35.543 stemmeberettigede. Det er flere end ved sidste kommunalvalg, og det ser indtil videre godt ud for stemmeprocenten i Frederikssund Kommune. Især vælgerne i Jægerspris har været flittige til at stemme i dagens løb. Her har 50,47 procent  af dem, der skal stemme i Møllegårdhallen, afgivet deres stemme klokken 17.

Seks valgsteder

Der er i år seks valgsteder i Frederikssund Kommune. Hvis du ikke har dit valg kort og er i tvivl om, hvor du skal stemme, kan du finde en oversigt over valgdistrikterne på Frederikssund Kommunes sider om valget.

De seks valgsteder er:

  • Frederikssundhallen
  • Trekløverskolen, afd. Græse Bakkeby
  • Ådalens Skole
  • Skibby Idrætshal
  • Møllegårdhallen
  • Slangerup Idræts- og Kulturcenter

Resultater fra valget

Når valgstederne lukker klokken 20, går det store tællearbejde i gang. Efterhånden som stemmerne er talt op, bliver resultaterne meldt ind til valgsekretariatet, og når det endelige valgresultat er klar, bliver det offentliggjort på Frederikssund Kommunes hjemmeside og Facebook.

Der er blevet stemt mange gange i løbet af dagen, og valgdeltagelsen klokken 17 var på 49,17 procent. Foto: Frederikssund Kommune