Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

30. november 2017Nyt byråd samles for første gang

Mandag den 4. december kl. 19:30 samles det nyvalgte byråd for første gang til det konstituerende møde. Interesserede er velkomne.
Byrådssalen på rådhuset i Frederikssund

29. november 2017Konstitueringsaftale på plads i Frederikssund

Alle syv partier i det nye Frederikssund Byråd har indgået en aftale om konstituering. John Schmidt Andersen (V) fortsætter som borgmester, og der etableres otte stående udvalg og et ad hoc udvalg.

27. november 2017Brydning i matematik og idrætstimerne

I halvandet år har tre lokale idrætsforeninger sammen med lokale matematik og idrætslærere arbejdet med projektet IdrætSmatematik. Projektet skal kombinere matematik og idræt på en måde, som motiverer børnene og gør det sjovt at lære matematik.
Både piger og drenge synes, at brydning er sjovt og alle deltager på lige fod. Foto: Frederikssund Kommune

24. november 2017Digitalt træningssystem sparer tid

Frederikssund Kommunes træningsenhed er begyndt at bruge et nyt digitalt system til genoptræning af borgere, der er opereret i knæ eller hofte. Det giver borgerne mulighed for at genoptræne i deres eget hjem.
Digital genoptræning med systemet Icura

24. november 2017Færgevej ensrettes mod centrum

Vejarbejdet på Færgevej går nu ind i næste fase. Det betyder, at vejens sydlige del igen bliver åbnet i begge retninger, mens den nordlige del bliver ensrettet ind mod Frederikssund.

22. november 2017Se de personlige stemmetal

Nu er kandidaternes personlige stemmetal til kommunalvalget i Frederikssund Kommune offentliggjort.
Se de personlige stemmer til kandidaterne ved kommunalvalget 2017.

22. november 2017Her er det nye byråd

Her kan du se valgresultatet for Frederikssund Kommune samt hvilke 23 kandidater, der er valgt til byrådet.
IMG_1803.JPG

21. november 2017Pæn valgdeltagelse

Efter 12 timer, hvor borgerne har kunnet stemme, er valgstederne nu lukket og optællingen er gået i gang. I Frederikssund Kommune har 72,62 procent af de stemmeberettigede afgivet deres stemme.
Valget er slut og 72,62 procent af de stemmeberettigede har stemt. Nu går optællingen i gang. Foto: Frederikssund Kommune

21. november 2017Du kan stadig nå at stemme

Der er stadig nogle timer til valgstederne lukker, så har du været på arbejde hele dagen, kan du stadig nå at afgive din stemme.
Der er blevet stemt mange gange i løbet af dagen, og valgdeltagelsen klokken 17 var på 49,17 procent. Foto: Frederikssund Kommune