Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
13. marts 2017

Ren By Frederikssund 2017

Ren By Frederikssund handler om at bruge et par timer eller tre på at rydde op og fjerne affald, som er blevet smidt i naturen. Oprydningen foregår både på fortove, grøftekanter, gader og pladser. Når du møder op, får du det nødvendige udstyr og får anvist en rute/område, hvor du kan samle affald.

I år foregår det søndag den 2. april kl. 10-13.

Så tag børn, børnebørn, familien og hunden med ud og støt op om dette skønne forårsarrangement et par timer eller tre. Gå en tur og få lidt motion og en mundfuld frisk luft, mens du medvirker til at gøre din by mere ren og pæn.

Vi mødes kl. 10 ved:

  • Slangerup Bio
  • Frederikssund ved den gamle biograf
  • Jægerspris ved toiletbygningen, rundkørslen Parkvej/Hovedgaden.
  • Skibby Bio

På de fire forskellige opsamlingssteder sørger vi for affaldsposer, arbejdshandsker, snappertænger og vejveste til dem, der skal gå langs vejene.

Er din by ikke med på listen?

Så er du velkommen til at lave dit eget arrangement lokalt. Henvend dig hos Danmarks Naturfredningsforening i Frederikssund, Knud Eskesen, mobil: 30 44 03 97.

Ren By Frederikssund - borgere samler affald i naturen. Foto: Kenneth Jensen.I 2016 mødte borgere op for at deltage i affaldsindsamlingen, og gjorde dermed vores kommune til et renere sted.

Foto: KEJE.