Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
7. marts 2017

Drømmer du om at udvikle din forretning?

Hvordan ser DNA’et ud for de danske virksomheder som virkelig klarer sig godt?

Det har et hold forskere fra Business Model Design Center på Aalborg Universitet set nærmere på. De undersøgte om danske små- og mellemstore virksomheder der klarede sig særligt godt, havde bestemte kendetegn. Undersøgelserne viser, at for at få succes, er det ikke tilstrækkeligt, blot at kunne organisere en stærk forret­ningsmodel, men at lederskabet rundt om forretningsmodel­len, er en lige så afgørende del af succesen. Én af disse virksomheder var Interfazes der, udover at indgå i undersøgelsens omfattende analysemateriale, også er blevet et af Danmarks førende digitale reklamebureauer efter fusionen med Advice. De besidder 6 kendetegn der udgør DNA’et på de såkaldte Kickass Companies, som er virksomheder båret frem af stærkt lederskab, med fokus på at skabe værdi og vækst, i alt hvad de foretager sig.

Netop ledelse, værdiskabelse og vækst er nogle af Væksthus Hovedstadsregionens virkefelter. Væksthuset kan bl.a. rådgive din virksomhed til en dybere forståelse for koblingen mellem ledelse og forretningsudvikling, og give dig klarhed om udfordringer, udviklingsområder og vækstmål.

Vil du også styrke din lederprofil, udvikle din forretning og få succes? Kom til Kickass Arrangement og kombiner den nyeste viden fra forskerne og en ægte kickass-case, med viden fra Væksthus Hovedstadsregionen, og lær hvordan du løfter din organisation til en misundelsesværdig virksomhed der sparker røv.

Praktiske oplysninger

Dato og tid: 22. marts 2017, kl. 16.00 – 18.30
Sted: Scania Danmark A/S, Industribuen 19, 2635 Ishøj
Pris: Gratis - No-show fee: 300 kr.

Se program.

Tilmeld dig til arrangementet.