Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

30. marts 2017Kampagne skal sænke farten

I de kommende uger vil bilisterne møde store skilte langs vejen, der opfordrer til at lette foden lidt fra speederen. Bag kampagnen står Frederikssund Kommune, der sammen med Rådet for Sikker Trafik sætter fokus på fartulykker i trafikken.
fart_topbanner_j95c3019.jpg

30. marts 2017Rokade i udvalg

Kasper Andersen, tidligere Dansk Folkeparti, er resten af byrådsperioden løsgænger i Frederikssund Byråd. Lars Thelander Bostrøm (O) er nyt medlem af Økonomiudvalget og Inge Messerschmidt (O) nyt medlem af Fritidsudvalget.

30. marts 2017Behov for planlægning af Kalvøen

Byrådet besluttede på sit møde 29. marts, at der skal beskrives en proces for en helhedsplan for Kalvøen i Frederikssund, som politikerne kan tage stilling til.

30. marts 2017Ny plan for kultur, idræt og bevægelse i Vinge

Byen Vinge har nu fået en plan, der sætter temaer og projekter på fremtidens fritidsliv i byen. Planen blev vedtaget af Frederikssund Byråd på mødet onsdag den 29. marts 2017.
Hjertestien - visualisering BARK og Polyform arkitekter.JPG

29. marts 2017Ny bredbåndspulje åbner snart

Energistyrelsen åbner snart en ny pulje på 40 mio. kr., som kan søges af foreninger og grupper af borgere, der ønsker bedre internetforbindelse. I første omgang inviterer styrelsen til informationsmøder om ordningen.
Bredbånd. Foto: Kenneth Jensen.

29. marts 2017Borgercenteret bliver renoveret

Borgercenteret på rådhuset i Frederikssund skal renoveres og får blandt andet en ny omgang maling. Derfor er maleren på arbejde fra den 29. marts til den 25. april, og i den periode kan borgerne opleve visse ændringer i Borgercenteret.
Borgercenteret på rådhuset i Frederikssund

24. marts 2017Indlæg: Vi skal have permanent kystsikring

Borgmester John Schmidt Andersen skriver om arbejdet med at få skabt permanente kystsikringsløsninger. Kommunen holder borgermøde om kystsikring 19. april.
Borgmester John Schmidt Andersen i tale med borgere der afhenter sandsække i Kulkhuse. Foto: Kenneth Jensen.

21. marts 2017Velkommen til KOL-café

På den kommende KOL-café handler temaet om hvad hospice kan tilbyde, når du har brug for lindring.