Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
19. maj 2017

Vingeportrætter på Torvet

Torvet i Frederikssund summede af aktivitet og nysgerrige mennesker torsdag den 18. maj, da der blev holdt fernisering på udstillingen Vingeportrætter. Udstillingen er skabt af antropolog Susanne Rud Abildgaard og fotograf Ken Hermann og fortæller ti familiers historie i ord og billeder.

Hvordan bliver et sted til et hjem?

- Hvad vil det sige at bo og at høre til på et sted? Hvornår bliver en mark til en by? Denne udstilling handler om, hvordan et sted bliver til et hjem - også for dem, som allerede bor i området, hvor stedet forandrer sig for øjnene af dem, sagde Susanne Abildgaard Rud ved åbningen af udstillingen og tilføjede:

- Vingeportrætter er en række enkelte portrætter, men tilsammen er de et portræt af et område i forandring.

Mange af de afbildede familier var selv mødt frem for at se deres portræt udstillet på Torvet, og udover udstillingen kunne de fremmødte også nyde øl fra Frederikssund Bryghus, is fra Hansens Is og æblemost fra Østergaard Frugtplantage og Mosteri.

Udstillingen er støttet af Haldor Topsøe, Nordea Fonden, Proventus Grafisk og Frederikssund Kommune og kan ses på Torvet i Frederikssund hen over sommeren.

Du kan altid følge byen Vinge på www.facebook.com/byenvinge.

De 10 vingeportrætter er udstillet på Torvet i Frederikssund.De 10 vingeportrætter er udstillet på Torvet i Frederikssund.

Initiativtager Susanne Abildgaard Rud fortæller de fremmødte om baggrunden for vingeportrætterne.Initiativtager Susanne Abildgaard Rud fortæller de fremmødte om baggrunden for vingeportrætterne.

Et vingeportræt består af et familiefoto samt en tekst om familiens historie og tilhørsforhold til Vingeområdet.Et vingeportræt består af et familiefoto samt en tekst om familiens historie og tilhørsforhold til Vingeområdet.