Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
18. maj 2017

Suppleringsvalg til skolebestyrelser

Der er suppleringsvalg til skolebestyrelsen både på Jægerspris Skole og Trekløverskolen. De foregår i maj og juni måned og alle forældre til elever på skolerne kan opstille.

I Frederikssund Kommune vil vi gerne have et godt samarbejde om skolerne. Derfor opfordres forældre til elever på Trekløverskolen og på Jægerspris Skole til at opstille til skolebestyrelsen og dermed få indflydelse på skolens arbejde.

Jægerspris Skole

Forældre til elever på Jægerspris Skole indkaldes til valgmøde mandag den 22. maj 2017 klokken 18.00 på lærerværelset, Jægerspris Skole, Møllevej 100, 3630 Jægerspris.

På valgmødet har du mulighed for at lade dig opstille samt høre opstillede kandidaters holdninger til og planer for skolen.

Læs mere suppleringsvalget til skolebestyrelsen på skolens hjemmeside. Her kan du også se, hvad du skal gøre, hvis du vil opstille til valget.

Trekløverskolen

Forældre til elever på Trekløverskolen indkaldes til valgmøde torsdag den 8. juni 2017 klokken 18.30 på lærerværelset, Trekløverskolen, Afdeling Falkenborg, Ved Kirken 1, 3600 Frederikssund

På valgmødet har du mulighed for at lade dig opstille samt høre opstillede kandidaters holdninger til og planer for skolen.

Fra fredag den 18. maj kan du læse mere om suppleringsvalget til skolebestyrelsen på skolens hjemmeside. Her kan du også se, hvad du skal gøre, hvis du vil opstille til valget.