Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
18. maj 2017

Sidste skoledag skal fejres

For andet år i træk inviterer Gadeteam alle afgangselever til en festlig sidste skoledag på Bløden i Frederikssund. Arrangementet skal skabe en god ramme om festlighederne, inden alle de unge skilles for at tage til private fester om aftenen.

Sidste skoledag er i år onsdag den 24. maj, og mellem klokken 12 og 17 er festen i gang på Bløden i Servicegaden i Frederikssund. Alle afgangselever er velkommen til at komme og nyde deres sidste skoledag i trygge og naturligvis festlige rammer.

Sidste år forsøgte Gadeteam for første gang at samle afgangseleverne på sidste skoledag. Det blev en stor succes med mange udklædte og feststemte unge, der nød det gode vejr og hinandens selskab.

Igen i år sørger Gadeteamet for, at der er musik ved DJ Dennis Rubin, der kommer en brandbil, som kan skylle de store mængder barberskum af og derudover vil der være nogle madboder, så der er mulighed for at købe lidt at spise i dagens løb. Der vil også være samaritter til stede, hvis uheldet skulle være ude.

Gadeteamet vil gøre sit bedste for at sørge for godt vejr og garanterer en god stemning. Klokken 17 slutter festlighederne, så alle kan nå hjem og vaske barberskummet ud af håret inden aftenens private fester går i gang. Gadeteam går naturligvis ikke hjem klokken 17, men er klar til at arbejde hele aftenen og natten, hvor de besøger festerne og sørger for, at alle får en god og tryg sidste skoledag.

Igen i år fejres sidste skoledag på Bløden i Frederikssund. Foto: Kenneth JensenIgen i år fejres sidste skoledag på Bløden i Frederikssund.

Foto: Kenneth Jensen.