Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
10. maj 2017

Indvielse af street workout i Slangerup

Mandag den 15. maj bliver de nye street workout faciliteter ved Slangerup Idræts- og Kulturcenter (SIK) indviet. Der vil både være taler og en fitnessinstruktør, der vil vise, hvordan man kan bruge de nye faciliteter.

I november 2016 bevilgede Fritidsudvalget 810.537 kroner til et street workout i Slangerup. Det var Slangerup Skole, Slangerup Klatreklub, SOIF Fodbold og Slangerup Badminton Klub, der havde ansøgt om midlerne til de udendørs træningsfaciliteter, som firmaet Kompan står bag.

Målet med projektet har været at skabe et interessant og aktivt miljø mellem skolen og SIK, som flere forskellige målgrupper kan bruge til opvarmning, cirkeltræning, styrketræning og mere.

Mandag den 15. maj klokken 14.00, bliver street workout facilititerne indviet. Her er også en unik mulighed for at se, hvad de kan bruges til, da firmaet Kompan, der har udviklet faciliteterne, stiller en instruktør til rådighed. Instruktøren vil vise, nogle af de muligheder der er for at bruge det nye street workout.

Programmet for dagen

14.00: Indvielsestaler af blandt andre borgmester John Schmidt Andersen.

14.10: Præsentation af street workout ved fitnessinstruktør fra Kompan.

14.20: Skoleklasser fra Slangerup Skole træner med instruktør i 15-20 minutter (alle er velkommen til at deltage).

Café SIK sørger for drikkevarer og lidt sunde snacks til både børn og voksne.

Der vil være musik og højtalersystem til både taler og fitnessinstruktørs træningssession.

Alle er velkomne til at deltage i indvielsen.

Illustration af nye street workout faciliteter i Slangerup. Ill.: KompanIllustration af de nye street workout faciliteter i Slangerup. Ill.: Kompan