Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
8. maj 2017

Få din fremtid på plads

Vil du have styr på din fremtidige uddannelse og arbejdsmuligheder? Så er informationsmødet om grundforløb 2 til erhvervsuddannelser på Campus Frederikssund måske noget for dig.

Det er ikke alle, der kommer i gang med en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. Det kan der være mange grunde til, men det skal ikke stoppe nogen fra at få den uddannelse, de drømmer om. Derfor holder erhvervsuddannelserne på Campus Frederikssund et informationsmøde for alle, der kan være interesserede i at begynde på et grundforløb 2 til august.

Grundforløb 2 er for dem, der har afsluttet 9. eller 10. klasse og ikke er begyndt på en ungdomsuddannelse i samme kalenderår. Det vil sige, at har man været ude af folkeskolen i et år eller mere, kan man begynde på grundforløb 2, også selvom man eksempelvis har arbejdet som ufaglært i 15 år.

Informationsmødet er onsdag den 17. maj mellem klokken 12 og 14 på Heimdalsvej 1 i Frederikssund.

Der er flere forskellige uddannelsesmuligheder, blandt andet Handel, Kontor, SOSU, Tømrer, VVS, Elektriker og Data og Kommunikation. Til infomødet vil der være repræsentanter fra virksomheder, kommunale partnere og uddannelsesvejledere, som står parate til at fortælle om alle de muligheder, der er på Campus Frederikssund samt svare på spørgsmål.

Det er ikke nødvendigt med tilmelding.