Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
2. juni 2017

Spændende minibyvandring i Frederikssund

Kom til gratis minibyvandring på tirsdag den 6. juni klokken 16. Som en del af indvielsen af de nye byrumsinstallationer på henholdsvis Frederikssund Station og havnen inviterer Frederikssund Kommune til byvandring for alle borgere. Turen begynder på stationen og går derfra ned gennem gågaden, videre forbi Torvet og slutter på havnen.

Turistfører Anja Sørensen vil være med på turen og fortælle om byens historier og finurligheder. Også borgmester John Schmidt Andersen, formand for Teknisk Udvalg, Tina Tving Stauning og formand for Fritidsudvalget, Morten Skovgaard, vil gå med og undervejs holde hver deres korte tale.

Alle er velkomne til at deltage på minibyvandringen, og har man efterfølgende lyst til at dele et billede fra turen, kan man gøre det på Frederikssund Kommunes facebookside eller bruge hashtagget #oplevfrederikssund.

Byrumsinstallationerne på Frederikssund Havn er allerede taget i brug af borgerne.Byrumsinstallationerne på Frederikssund Havn er allerede taget i brug af borgerne.