Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
19. juni 2017

Renovering af svømmehal godt i gang

Slangerup Svømmehal skal renoveres, og bassinerne er nu tømt for vand. Svømmehallen åbner igen i november 2017.

Svømmehallens vandbehandlingsanlæg og ventilationsanlæg skal skiftes ud til nye og mere energieffektive installationer. Bassinerne er derfor blevet tømt, og i den anledning er det store bassin blevet undersøgt og boreprøver fra væggene er analyseret. Prøverne viser, at væggene er i god stand, og at der ikke er brug for større ombygning af bassinet. Dermed forventes renoveringen fortsat at være færdig og klar til åbning i anden halvdel af november.

- Jeg er glad for, at arbejdet kan fortsætte som planlagt, og at vi om mindre end et halvt år kan genåbne Slangerup Svømmehal med nyt vandbehandlingsanlæg og nyt ventilationsanlæg. Det vil blive til glæde for alle svømmehallens brugere, siger borgmester John Schmidt Andersen (V).

Borgmester John Schmidt Andersen glæder sig over, at renoveringsarbejdet i Slangerup Svømmehal er kommet godt i gang.Borgmester John Schmidt Andersen glæder sig over, at renoveringsarbejdet i Slangerup Svømmehal er kommet godt i gang og at der ikke er brug for ombygning af bassinet.

Udskiftningen af vandbehandlingsanlægget skal ske, efter at Miljøministeriet har skærpet kravene til vandkvaliteten og de hygiejniske forhold i svømmehaller. Byrådet i Frederikssund Kommune har besluttet, at man ved samme lejlighed også skal skifte det ældre ventilationsanlæg.

De nye installationer ventes at give en besparelse på el og vand på omkring 300.000 kroner årligt.

Frederikssund Svømmehal har åbent

I hele lukkeperioden vil det være muligt at bruge Frederikssund Svømmehal. En del af foreningernes brug vil blive flyttet til Frederikssund Svømmehal, derfor vil der blive ændret på den offentlige åbningstid. Det er derfor en god idé at holde øje med åbningstiderne på Frederikssund Svømmehals hjemmeside.

Slangerup Svømmehal genåbner den 18. november 2017.