Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
13. juni 2017

Ny skoleleder til Jægerspris Skole

Nina Gregers Faxe er ansat som ny skoleleder på Jægerspris Skole pr. 13. juni 2017. Hun har siden 1. marts 2017 været konstitueret som skoleleder.

Børne- og skolechef Paw Holze Nielsen glæder sig over valget af Nina Gregers Faxe.

- Nina har i den relativt korte periode, hun allerede har stået i spidsen for Jægerspris Skole, overbevist os om, at hun er den helt rette leder til skolen. Jeg er sikker på, at hun i de kommende år sammen med personale, forældre, børn og lokalsamfundet vil udvikle Jægerspris Skole til en endnu bedre skole end den er i dag. Jeg glæder mig meget til det fortsatte samarbejde med Nina, siger Paw Holze Nielsen. Han tilføjer, at det også glæder ham, at man internt på Frederikssund Kommunes skoleområde har haft mulighed for at vise, at det er muligt for dygtige pædagogiske ledere at få et ønske om større udfordringer opfyldt.

Nina Gregers Faxe har været ansat i Frederikssund Kommune siden 2007 og har i perioden prøvet kræfter med flere forskellige lederstillinger på en række af kommunens skoler. Bag beslutningen om at vælge hende som skoleleder til Jægerspris Skole står et enigt ansættelsesudvalg, som har peget på Nina ud af et bredt felt af erfarne og kompetente ansøgere.

Også skolebestyrelsesformand Kim Andersen ser frem til at fortsætte samarbejdet med Nina Gregers Faxe.

- Med Ninas erfaring inden for ledelse og folkeskole og hendes positive tilgang, er jeg sikker på, at Nina vil blive en gevinst for Jægerspris Skole. I skolebestyrelsen er vi stærkt optaget af forældresamarbejdet og af, hvordan vi kan sikre, at forældrene i Jægerspris ser skolen som det naturlige valg for dem og deres børn. Vi har igennem de sidste år arbejdet med en ny vision for skolen og vi glæder os til sammen med Nina og det øvrige personale at få den ud over rampen, siger skolebestyrelsesformand Kim Andersen.

Nina Gregers Faxe selv ser frem til nu rigtigt at komme i gang med sit nye arbejde. 

- Jeg glæder mig til at fortsætte det arbejde, vi allerede er påbegyndt på Jægerspris Skole, og ser frem til samarbejdet med medarbejderne, forældrene og det lokale idræts- og erhvervsliv i Jægerspris, siger Nina Gregers Faxe

Nina Gregers Faxe har stor faglig ballast inden for skoleområdet. Hun er uddannet lærer i 2007, og har efterfølgende taget en diplomuddannelse i ledelse og er pt. i gang med en masteruddannelse ved Århus Universitet.

Nina Gregers Faxe er 43 år, er gift, har to børn og bor i Frederikssund.

Nina Gregers Faxe tiltræder som skoleleder på Jægerspris Skole den 13. juni 2017.