Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
3. juli 2017

Bliv instruktør på sundhedskursus

Sundhedssekretariatet i Frederikssund kommune søger 2 frivillige instruktører til at lede kurset ”Lær at tackle Job og Sygdom”.

Vi tilbyder dig en instruktøruddannelse på 2 x 2 dage, som ruster dig til at undervise andre borgere som har udfordringer med at tackle sygdom og fastholdelse af job eller med at komme tilbage til arbejdsmarkedet efter sygdom.

Som instruktør skal du selv have erfaring med de udfordringer, der er, når man skal have styr på tilknytningen til arbejdsmarkedet, samtidig med at man påvirkes af de forhindringer sygdom giver. Du kan også være pårørende og på den måde kende til de udfordringer og begrænsninger, det kan give i hverdagen.

Du skal have lyst til at formidle, være rummelig overfor andre mennesker, være en positiv rollemodel og være afklaret i forhold til din egen sygdom.

Du skal have mulighed til at afvikle kursusforløbet 2 gange om året (forår og efterår).

Kurset kører én gang om ugen i 6 uger. Varigheden pr. gang er 2,5 timer.

For at komme i betragtning skal du kunne deltage på instruktøruddannelsen 2.-3. september og 9.-10. september 2017.

Hvis du vil vide mere eller gerne vil være instruktør, kan du ringe eller skrive til Sundhedskonsulent Rikke Rossen Hansen på mail rjhan@frederikssund.dk eller tlf. 24 44 60 73.

Hvis du er interesseret i at blive instruktør på kurset skal du skrive kort om dig selv og din motivation for at blive instruktør og sende det til rjhan@frederikssund.dk senest den 25. august 2017. Samtalen vil foregå kort tid derefter.

Du kan også læse mere om ”Lær at tackle Job og Sygdom” på www.frederikssund.dk/jobogsygdom eller www.patientuddannelse.info.