Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

26. juli 2017

Trommehvirvler og høj solskin

Glade børn, fede rytmer og en sol, der skinnede fra en næsten skyfri himmel. Det var virkeligheden, da Booom-music dyrkede rytmisk crossfit med børn og voksne foran Rejsestalden i Jægerspris i eftermiddag. Du kan opleve de fede beats på nærmeste hold igen torsdag den 27. juli på Slangerup Bibliotek kl. 10 og ved Vandkunsten i Frederikssund kl. 13.
_KJP8691 - 26.07.17 - Foto Kenneth Jensen
19. juli 2017

Sommeroplevelser i Hornsherred

Sommeren er over os, selvom vejret ikke rigtig lader sig mærke med det. For mange betyder sommeren hyggelige aktiviteter og oplevelser med hele familien og derfor kommer her lidt forslag til, hvad man kan lave i Hornsherred i sommerferien.
Jægerspris Mølle i nattemørke og måneskin. Foto: Kenneth Jensen.
5. juli 2017

Fin søgning til erhvervsuddannelser

Mere end 165 elever har allerede søgt ind på erhvervsuddannelserne på Campus Frederikssund. Det er en fin søgning og de nye studerende vil blive en del af et attraktivt studiemiljø med forskellige uddannelser.
De nye pavilloner er næsten klar til at tage mod alle de elever, der skal begynde på en af de nye erhvervsuddannelser til august.
5. juli 2017

Kommuneplan: Hvad betyder den for dig?

Hen over sommeren er Frederikssund Kommunes forslag til kommuneplan 2017 – 2029 i høring. Den digitale plan stiller en lang række informationer til rådighed og giver mulighed for, at du helt præcist kan se hvilke vilkår, der gælder for netop din ejendom.
Kommuneplan 2017 - 2019
3. juli 2017

Bliv instruktør på sundhedskursus

Sundhedssekretariatet i Frederikssund kommune søger 2 frivillige instruktører til at lede kurset ”Lær at tackle Job og Sygdom”.