Frederikssund Kommunes logo
5. januar 2017

Erstatningsbane er på vej til ORI-Fodbold

Fritidsudvalget arbejder på, at ORI-Fodbold kan få erstatningsbane tæt på deres klubhus. Erstatningsbanen skal bruges, indtil banerne i idrætsbyen står klar.

Fritidsudvalget har den 4. januar 2017 godkendt, at der indhentes tilbud på at etablere en græsbane på den nuværende grusbane på Bjergvej i Frederikssund. På den måde kan ORI-Fodbold fortsat have boldbaner tæt ved klubhuset. Erstatningsbanen er nødvendig, fordi banerne ved Ådalens Skole Syd ikke længere er tilgængelige fra sommeren 2017.

- Vi har lyttet til ORI-Fodbold og jeg håber, at vi sammen kan få skabt en god løsning. Derfor er jeg glad for, at vi nu kan arbejde videre med et forslag til en erstatningsbane, som alle kan være tilfredse med, siger Morten Skovgaard (V), formand for Fritidsudvalget.

ORI-Fodbold har ønsket, at der bliver lagt rullegræs ud på den nuværende grusbane på Bjergvej. Dette ønske har tidligere været drøftet mellem administrationen i Frederikssund Kommune og ORI-Fodbold og det er det forslag, der nu skal indhentes tilbud på. Fodboldbanen vil kunne være klar til brug efter sommerferien 2017, når sæsonen går i gang igen.

ORI-Fodbold bruger i dag banerne ved Ådalens Skole Syd, men da skolen og dertil hørende arealer forventes at blive solgt i 2017, kan klubben ikke længere bruge banerne. I stedet vil klubben skulle bruge de nye fodboldbaner ved Idrætsbyen, og disse forventes først klar i sommeren 2019.

- Det er vigtigt med gode vilkår for foreningslivet. ORI-Fodbold har ønsket at holde deres aktiviteter samlet, både i den kommende Idrætsby, men også indtil den er klar, og det forsøger vi at imødekomme bedst muligt, siger Morten Skovgaard.

Administrationen i Frederikssund Kommune skal nu indhente tilbud på, hvad det vil koste at lægge rullegræs på grusbanen. Tilbuddene vil blive fremlagt for Fritidsudvalget, og herefter vil arbejdet kunne gå i gang.