Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

31. januar 2017DBU og Frederikssund Kommune indgår velfærdsalliance

Tirsdag formiddag underskrev borgmester John Schmidt Andersen på vegne af Frederikssund Kommune en velfærdsalliance med DBU, DBU Sjælland og Syddansk Universitet. Alliancen skal blandt andet styrke indsatser på børne- og ungeområdet, sundhed og inklusion ved hjælp af fodbold.
Formanden for DBU overrakte en signeret landsholdstrøje til borgmesteren. Foto: Kenneth Jensen.

31. januar 2017Status på udtynding af skov og krat

Frederikssund Kommune har i samarbejde med Hede Danmark gennemført udtyndinger af skov og krat forskellige steder i kommunen. Her kan du se seneste status på hvor langt vi er med arbejdet.

30. januar 2017Everyday Workshop! Hvad er det for noget?

Everyday workshop er en workshop, hvor du på bare et par timer kan lære at lave korte film med din smartphone. Workshoppen finder sted i Kulturhuset Elværket den 20.februar, og det er gratis at deltage.

30. januar 2017Lavere hastighed på flere veje

Frederikssund Kommune har sat ind overfor fartsyndere på flere veje i kommunen for at højne trafiksikkerheden. Ikke alle steder bliver indsatsen dog modtaget lige godt af bilisterne.
Vejbump

27. januar 2017Find balancen mellem job og sygdom

Har du brug for inspiration og konkrete værktøjer til at håndtere sygdom/lidelse og jobsituation, så er dette kursus måske noget for dig. Næste kursus starter den 24. februar.

26. januar 2017Slangerup Svømmehal skal renoveres

Onsdag den 25. januar afsatte Frederikssund Byråd penge til en renovering af Slangerup Svømmehal. Det betyder, at svømmehallen vil være lukket fra 6. juni 2017 og en stor del af resten af året.
Slangerup Svømmehal lukker for renovering den 6. juni 2017. Foto: Kenneth Jensen

25. januar 2017Udgravninger ved idrætsbyen kan begynde

Nu kan arkæologerne begynde at afdække de mange spændende fund under den kommende idrætsby. Det står klart, efter at Frederikssund Byråd onsdag den 25. januar gav den nødvendige bevilling til arbejdet.
Udgravninger ved idrætsbyen - luftfoto.JPG