Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsservice

10. februar 2017Søg ind på Talentklassen på Frederikssund Gymnasium

Søg ind på Talentklassen på Frederikssund Gymnasium. Sådan lyder opfordringen fra Idrættens Talentråd til unge talentfulde atleter. Frederikssund Gymnasium har i samarbejde med Frederikssund Kommune oprettet en Talentklasse for unge, der ønsker at fortsætte med deres idræt, samtidig med at de går i gymnasiet.
Fra august 2017 bliver der oprettet en særlig klasse på Frederikssund Gymnasium for idrætstalenter.

10. februar 2017Godt gang i erhvervslivet

Hvis man skal tro budskaberne fra Frederikssund Kommunes Vækst- og Erhvervskonference, så går det rigtig godt for erhvervslivet i kommunen. Der er både optimisme, vækst og masser af nye virksomheder at spore.
Hella Joof var konferencier på Vækst- og Erhvervskonferencen 2017

9. februar 2017Pedershave indviede 36 nye boliger

Torsdag formiddag blev omsorgscenteret Pedershaves nye afdeling med 36 boliger indviet. Det skete ved en reception, hvor omkring 100 mennesker var mødt op for at ønske omsorgscenteret tillykke med de nye bygninger.
Der var omkring 100 mennesker til indvielsen af Omsorgscentret Pedershave, heriblandt beboere og medarbejdere.

9. februar 2017Guld til Deltakvarteret i Vinge

Deltakvarteret i byen Vinge er netop blevet certificeret til en guldmedalje i bæredygtighed. Det er første gang i Danmark, at et helt byområde bliver certificeret efter DGNB-standarden.
Vinge_Villa small.jpg

8. februar 2017Det kan du lave i vinterferien 2017

Frederikssund Kommunes kulturelle institutioner – bibliotekerne, Willumsens og Rejsestalden - er klar til at modtage både børn og voksne, når vinterferien begynder. Der er masser af spændende og sjove aktiviteter at tage fat på for alle aldre.
Isskulptur.jpg

6. februar 2017Brobyggerne er landet

Byggeriet af Kronprinsesse Marys bro rykker tættere og tættere på. Nu er de ledende entreprenører fra det europæiske joint venture ankommet til Frederikssund.
De ledende entreprenører på den nye fjordforbindelse er ankommet til Frederikssund.

3. februar 2017Er du blandt de 2.450 udvalgte?

Hvordan har du det? Det spørgsmål vil 2.450 borgere i Frederikssund Kommune modtage i deres e-boks i starten af februar. Spørgsmålet stammer fra en spørgeskemaundersøgelse, som vil blive sendt ud til godt 300.000 borgere i hele Danmark, og besvarelserne skal hjælpe med at styrke fremtidens fundament for vores sundhed.
2.450 borgere modtager sundhedsundersøgelsen i februar.  Foto: Kenneth Jensen.