Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsservice

21. februar 2017

Naturparkråd søger nye medlemmer

Naturpark Mølleåen er blevet optaget som Danmarks 6. naturpark i Friluftsrådets mærkningsordning Danske Naturparker. Nu skal der nedsættes et råd for området og alle lodsejere kan søge om at være med.
Afgrænsning af Naturpark Mølleåen
20. februar 2017

Invitation til møde om madaffald i sommerhusområderne

Fra sommeren 2017 skal alle sommerhuse i kommunen frasortere madaffald fra deres dagrenovation, ligesom de øvrige boliger i kommunen allerede gør. Den 16. marts inviterer Frederikssund Kommune sommerhusejere til møde om den nye ordning.
17. februar 2017

Vil du til Kina med din forretning?

Kom til seminar den 8. marts om, hvilke relationer du skal have styr på, hvis du vil til Kina med din forretning. Det er gratis at deltage.
Erhvervs- og Vækstkonference
15. februar 2017

Nyhedsoverblik i din indbakke

Frederikssund Kommune udsender i dag det første periodiske nyhedsbrev. Nyhedsbrevet præsenterer relevante og aktuelle nyheder fra kommunen i et lækkert og overskueligt design.
Frederikssund Kommune har fået et nyt periodisk nyhedsbrev.
15. februar 2017

Museum genåbnes

Menneske og fjord er navnet på Frederikssund Museums nye permanente udstilling. Den åbnes fredag den 3. marts 2017 kl. 15.00, og den følgende weekend er der fri entré for alle.
Historieviften i haven bag Frederikssund Museum. Foto: Kenneth Jensen.
15. februar 2017

Byen Vinge portrætteres

I ”Den Grønne By” i dagens Politiken kan du læse et portræt af den nye by Vinge.
Artikel om Byen Vinge i tillægget "Den Grønne By"
14. februar 2017

Status på udtynding af skove og krat

Frederikssund Kommune er i gang med at foretage en kraftig udtynding for at sikre ny vækst i træerne og opvækst af nye træer fremover.
14. februar 2017

DOX:ON:TOUR Frederikssund

Du behøver ikke rejse helt til København for at opleve CPH:DOX – DOX kommer nemlig til Frederikssund Kommune og viser film i Skibby Kino, Slangerup Bio og Kulturhuset Rejsestalden. Lokale kræfter er gået sammen om at skabe nogle unikke rammer for filmene, så det ikke blot er en tur i biffen.
CPH:DOX tager på tour og kommer forbi Frederikssund Kommune i marts 2017
13. februar 2017

Omsorgscentre får en fast tilknyttet læge

Fremover skal alle omsorgscentre i Frederikssund Kommune have en fast tilknyttet læge, der blandt andet skal være med til at forbedre den sundhedsfaglige behandling af beboerne.
13. februar 2017

Fordobling i antallet af erhvervsbyggesager

Frederikssund Kommune modtog 48 byggeansøgninger på erhvervsområdet i 2015. I 2016 var tallet næsten fordoblet og endte på 93 sager. Sagsbehandlingstiden er dog stadig kun syv dage i gennemsnit.
Nybyggeri