Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
24. februar 2017

Vil du være mentor for unge?

Som led i Frederikssund kommunes strategi for en styrket ungeindsats og for at øge den frivillige indsats, blev det i budget 2017 besluttet at indgå samarbejdsaftale med organisationen Gadespejlene, om at starte en afdeling af frivillige mentorer for unge i Frederikssund.

Om mentorordningen

Overordnet er formålet med mentorstøtten er at guide og støtte de unge (15-29 årige) i forhold til at starte eller blive fastholdt i uddannelse. Metoden er mentoring, hvor unge matches med en voksen mentor, der hjælper den unge med det, der nu står i vejen for at påbegynde eller fastholde en uddannelse, få et fritidsjob, og deltage i et sundt socialt fritidsliv. Mentorerne er ulønnede frivillige, og det forventes at mentor bruger ca. 8-10 timer i alt på mentoropgaven, inkl. foreningsmøderne.

Kom til infomøde

Du kan høre mere om ordningen, og hvad der kræves af de frivillige på et informationsmøde mandag den 27. februar 2017 kl. 18-20 i Langes Magasin, Østergade 3B, Frederikssund.

Her kan du læse mere om Gadespejlene.

Fakta

Gadespejlene blev stiftet i 2010 af Roskilde Kommune som et del af et større forebyggelsesprojekt mod ungdomskriminalitet og har i dag afdelinger i Roskilde, Holbæk, Allerød, Lolland, Lejre og nu snart Frederikssund.