Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
20. februar 2017

Invitation til møde om madaffald i sommerhusområderne

Fra sommeren 2017 skal alle sommerhuse i kommunen frasortere madaffald fra deres dagrenovation, ligesom de øvrige boliger i kommunen allerede gør.

Frederikssund Kommune inviterer derfor til informationsmøde om den nye ordning.

På mødet vil du få information om, hvad den nye ordning kommer til at betyde for grundejere i sommerhusområderne. Der vil desuden være rig lejlighed til at stille uddybende spørgsmål til kommunens affaldsmedarbejdere og formand for Teknisk Udvalg Tina Tving Stauning.

Mødet afholdes torsdag den 16. marts 2017 kl. 16.30 til 18.00 i lokale SL1/Rådsalen i Administrationscenter Slangerup, Kongensgade 18, Slangerup.

Hvad skal der ske?

Fra den 1. juli skal alle beboere i kommunens sommerhusområder sortere deres dagrenovation i henholdsvis madaffald og restaffald. Hver bolig får derfor leveret en ekstra beholder, som skal benyttes til madaffaldet. Den eksisterende beholder skal benyttes til restaffald.

Udbringningen af de nye beholdere begynder i midten af maj. Der er samlet set tale om mere end 6.000 beholdere, der skal leveres. Derfor starter omdelingen af beholderne i god tid.

Hver enkelt grundejer vil få et informationsbrev i sin digitale postkasse i slutningen af marts med information om den nye ordning.