Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for februar 2017

28. februar 2017Hæder til idrætten og foreninger

Tirsdag den 28. februar var Skibby Hallen fyldt af idrætsudøvere og frivillige fra de mange idrætsforeninger i Frederikssund Kommune. Anledningen var prisfesten, hvor årets leder-, fritids- og idrætspriser blev uddelt.
Alle modtagerne af anerkendelser sammen med udvalgsformanden. Foto: Preben Gøttsche.

28. februar 2017Nyt infocenter åbnet

Hvis man vil vide mere om den kommende fjordforbindelse, så har Vejdirektoratet åbnet et nyt informationscenter om projektet på Østersvej i Frederikssund.
Omkring 50 personer var mødt frem til indvielsen af informationscenteret.

28. februar 2017Fælles elevråds første møde

Tirsdag blev det første fælles elevrådsmøde holdt i byrådssalen på rådhuset i Frederikssund. Til stede var 11 elever fra kommunens fem folkeskolers elevråd. Mødet var et konstituerende møde, hvor eleverne skulle finde ud af, hvad det nye fælles elevråds opgaver skal være.
Det fælles elevråd mødtes første gang den 28. februar 2017

27. februar 2017Talentklasse får fysisk træning i verdensklasse

Frederikssund Gymnasium kan sammen med Frederikssund Kommune nu løfte sløret for at det bliver JPJ Training & Performance der kommer til at stå for den fysiske træning af Talentklassen. Manden bag hedder Jarl Pors Jakobsen, og er til daglig fysisk træner i Team Danmark for nogen af landets bedste atleter.

24. februar 2017Festlig indvielse af Ådalens Skole

Elever, medarbejdere, politikere med flere var fredag eftermiddag samlet for at fejre indvielsen af den ny renoverede og udbyggede Ådalens Skole. Humøret var højt, da elever viste rundt på skolen under strålende solskin.
Ådalens Skoles nye del, med ny sportshal. Foto: Kenneth Jensen.

24. februar 2017Vil du være mentor for unge?

Formålet med mentorordningen er at hjælpe unge i gang med uddannelse og til at have et sundt socialt fritidsliv. Mandag den 27. februar er der informationsmøde, hvor du kan høre mere om ordningen.

24. februar 2017Idrætsfaciliteter i Jægerspris skal udvikles

Idrætsforeningerne i Jægerspris skal i samarbejde med Frederikssund Kommune finde ud af, hvordan idrætsfaciliteterne i byen kan udvikles, om der skal tilføres noget nyt, og i så fald hvad det skal være.
Kignæshallen i Jægerspris. Foto: Kenneth Jensen.

23. februar 2017Forenkling for virksomheders NemID

Indtil nu har virksomheder brugt en såkaldt NemID medarbejdersignatur, når den offentlige selvbetjening skulle klares. Nu kan mindre virksomheder blot bruge ejerens private NemID.
Enklere regler for virksomheders brug af NemID

23. februar 2017Idrætten oplever medlemsfremgang

Nye medlemmer har i stor stil på tværs af idrætter søgt ind i foreningerne i Frederikssund Kommune. I de netop offentliggjorte medlemstal fra det centrale foreningsregister, fremgår det at idrætsforeningerne i Frederikssund Kommune har oplevet en stigning i medlemstal.
Idrætsforeningerne i Frederikssund Kommune oplever en fremgang i medlemstallet. Foto: Kenneth Jensen.

22. februar 2017Nyt infocenter åbner

Vejdirektoratet inviterer endnu en gang til åbning af et informationscenter om den nye fjordforbindelse.
Den nye forbindelsen over Roskilde Fjord. Visualisering: Vejdirektoratet