Frederikssund Kommunes logo
12. december 2017

Storslået kinesisk nytårsshow

Søndag den 21. januar 2018 kan borgere i kommunerne Ballerup, Egedal og Frederikssund opleve et storslået kinesisk nytårsshow. Det sker, når dygtige kinesiske dansere og musikere fra ’Jilin Art Troupe’ går på scenen i Baltoppen LIVE

Borgere i kommunerne Ballerup, Egedal og Frederikssund kan glæde sig over, at der igen i år bliver mulighed for at indlede nytåret med et overvældende kinesisk nytårsshow.
Det sker, når en lang række af Kinas dygtige dansere og musikere fra ’Jilin Art Troupe’ går på scenen til to forestillinger i Baltoppen LIVE i Ballerup søndag den 21. januar 2018.

- Sidste år holdt vi et brag af en nytårsfest i Egedal. I år gentager vi succesen i Ballerup. En række af Kinas dygtige dansere og musikere fra ’Jilin Art Troupe’ vil på imponerende vis indlede nytåret for indbyggerne i de tre kommuner, siger borgmester Karsten Søndergaard fra Egedal Kommune.

Nytårsshowet er ligesom sidste år gratis, og det er arrangeret af de tre kommuner for at markere Bycirklens strategiske samarbejde med den kinesiske by Wuxi. Samarbejdet med Wuxi har eksisteret i ti år.

- Samarbejdet med Wuxi har betydet meget for vores tre kommuner. Samarbejdet har blandt andet givet os mulighed for at sende lokale børn og unge på skoleudvekslinger i Kina, ligesom vi har haft mulighed for at byde kinesiske børn og unge velkomne her i Danmark. På den måde har børn og unge fået et unikt indblik i de forskellige kulturer, siger Jesper Würtzen, der er borgmester i Ballerup Kommune.

Kinas ambassadør i Danmark deltager

For at understrege betydningen af Bycirkel-samarbejdet deltager Kinas ambassadør Ms. Deng Ying også i det kinesiske nytårsshow i Ballerup den 21. januar 2018. Og det glæder borgmester John Schmidt Andersen fra Frederikssund Kommune, der har formandskabet i Bycirklen i 2018.

- Vi er meget glade for og stolte over, at den kinesiske ambassadør har sagt ja til at fejre det kinesiske nytår sammen med os. Deltagelsen er med til at understrege betydningen af det politiske samarbejde mellem Bycirklen og Wuxi. Et samarbejde, der bliver stærkere og stærkere for hvert eneste år, og som bliver katalysator for nye indsatser og skaber udvikling, siger John Schmidt Andersen.

Gratis billetter til ’kinesisk nytårsshow

Danse- og musikforestillingen med ’Jilin Art Troupe’ finder sted søndag den 21. januar 2018 i Baltoppen LIVE, Baltorpvej 20, 2750 Ballerup. Der er to forestillinger at vælge imellem: én kl. 15.00 og én kl. 19.00.

Fra tirsdag den 12. december kl. 10.00 er det muligt for borgerne i Ballerup, Egedal og Frederikssund at hente gratis billetter på hjemmesiden billetto.dk. Billetterne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Borgere i Frederikssund, Egedal og Ballerup Kommuner har mulighed for at komme gratis med til et stort kinesisk nytårsshow i Ballerup den 21. januar 2018.Borgere i Frederikssund, Egedal og Ballerup Kommuner har mulighed for at komme gratis med til et stort kinesisk nytårsshow i Ballerup den 21. januar 2018.