Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
1. december 2017

Ildsjæl vinder Handicapprisen 2017

Hvert år siden 2012 har Handicaprådet i Frederikssund Kommune uddelt en handicappris til en person, forening eller virksomhed, der har gjort en særlig indsats for handicappede. Således også i år, hvor virksomhederne Danske Care, Handi Life Sport og Elisabeth Holmskov alle var nomineret til prisen.

Ildsjæl vandt

Vinderen blev Elisabeth Holmskov for hendes store arbejde med Special Olympics-holdet i Slangerup Håndbold Forening. Prisen blev overrakt af borgmester John Schmidt Andersen, som læste op at Handicaprådets begrundelse:

- Du forstår at favne bredt og stadig få alle spillere til at udvikle sig individuelt. Du ser hver enkelt spiller og formår at udfordre spilleren på dennes niveau. På den måde får du hver enkelt spiller til at føle sig som en vigtig del af Special Olympics-holdet.

Du har lagt et stort arbejde i at integrere holdet i SHF og få flere frivillige med, så deltagerantallet er vokset. Du yder en kæmpe indsats ikke kun på banen og ved stævner men også ved det sociale, som f.eks. den årlige julefrokost, hvor holdet mødes hjemme hos dig, sagde borgmesteren.

Stolt og rørt modtager

Og det var en både stolt og rørt Elisabeth Holmskov, der modtog prisen.

- Jeg har jo bare en kæmpestor kærlighed til disse udviklingshæmmede. Jeg er stolt over, at der er nogen, som har lagt mærke til det arbejde vi gør. Det er jo ikke kun mig, men også de andre aktive i bestyrelsen, fortæller hun.

Som uddannet socialpædagog og aktiv håndboldspiller gennem mange år var det helt naturligt for hende at oprette et håndboldhold for udviklingshæmmede. Og fredag den 1. december kunne Elisabeth Holmskov så modtage handicaprådets påskønnelse for sit arbejde.

Elisabeth Holmskov vinder Handicapprisen 2017Elisabeth Holmskov vinder Handicapprisen 2017.