Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for august 2017

17. august 2017ORD over FJORD starter med et brag

Lørdag d. 2. september begynder opvarmningen til Frederikssund Bibliotekernes læsefestival ORD over FJORD og det skydes i gang med et brag.
ORD over FJORD opvarmningsprogram.PNG

16. august 2017Frederikssund viser vej med regnvand

Vand i kælderen er en risiko mange steder, når sommerens skybrud rammer. Nu viser Frederikssund Kommune nye anlæg i Græse frem som en del af løsningen.
Et regnvandsbed i Græse

14. august 2017Infomøde om trafik ved Vinge

I løbet af efteråret begynder det første anlægsarbejde i forbindelse med etableringen af Vinge C. Det betyder en øget mængde trafik i området, og derfor inviterer Frederikssund Kommune nu naboerne til informationsmøde.
Byskilt - web2.jpg

9. august 2017Dørene åbnede til første skoledag på erhvervsuddannelser

Det var en glædens dag for mange, da der onsdag formiddag blev budt velkommen til første skoledag på erhvervsuddannelserne på Campus Frederikssund. Mere end 160 elever var klar til at tage hul på deres fremtid på en erhvervsuddannelse.
Mere end 160 elever begyndte onsdag på en erhvervsuddannelse på Campus Frederikssund. Foto: Kenneth Jensen.

9. august 2017Pas på de unge i trafikken

Sommerferien er slut, og det betyder mange flere børn og unge i trafikken. Pas godt på både de små og de store. Faktisk er det oftere teenagere end de helt unge, der kommer til skade i trafikken.
Trafikkampagne i forbindelse med skolestart

9. august 2017Samarbejde giver bedre naturpleje

I Skibby ønsker mange frivillige at bidrage til naturplejen ved og omkring Nordmandsmosen. En helt ny pleje- og udviklingsplan er nu blevet redskabet til at få struktur på samarbejdet mellem kommunen og de frivillige om at pleje naturen i området.
Nordmandsmosen, en perle af bynær natur. Foto: Rikke Marie Aaskov.

8. august 2017Bliv røgfri og lev livet

Bliv røgfri sammen med andre på et rygestopkursus, hvor du inspireres og motiveres til at fastsætte en stopdato, og får redskaber til at fastholde dit rygestop.

7. august 2017Stigende forældretilfredshed

En netop gennemført forældretilfredshedsundersøgelse på 0-18 årsområdet viser gode resultater og pæn fremgang på flere områder.