Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

28. august 2017

Grønt flag til Pilehuset

I daginstitutionen Pilehuset har både børn og voksne arbejdet med naturen som tema i foråret og sommeren. Det har nu resulteret i en anerkendelse i form af Friluftsrådets Grønne Flag.
Det Grønne Flag fra Friluftsrådet
24. august 2017

Oppe Sundby Skoles arealer sat til salg

Ådalens Skole Afd. Syd – den tidligere Oppe Sundby Skole – er næsten historie. Kun enkelte dele af bygningerne er tilbage, og nu er arealet sat til salg med henblik på etablering af et boligkvarter.
Oppe Sundby Skoles arealer er nu sat til salg.
23. august 2017

Trafikken ved Vinge

Etableringen af Vinge Centrum begynder midt i september 2017 og får blandt andet betydning for trafikken i området. Knap 100 borgere mødte frem til infomøde for at høre mere om de trafikale forhold.
Omkring 80 - 100 borgere var mødt frem ved informationsmødet i St. Rørbæk Forsamlingshus om trafikken ved Vinge.
21. august 2017

Istandsættelse af Færgevej

I perioden den 28. august 2017 og frem til den 31. marts 2018 skal Færgevej i Frederikssund istandsættes. Det betyder etablering af nyt fortov samt cykelstier, afvanding og belysning. Færgevej vil være lukket for gennemkørsel under anlægsarbejdet.
Færgevej i Frederikssund skal istandsættes i tidsrummet mellem august 2017 og marts 2018.
21. august 2017

Tour de Frederikssund Kommune

Der var sommer i luften, da Frederikssund Kommune i lørdags og for tredje gang i alt havde inviteret nytilflyttere med på en velkomstbustur med fremvisning af steder og seværdigheder.
Bustur for nytilflyttere august 2017
18. august 2017

13 millioner kroner til uddannelsesprojekt

Projektet FUEL, der skal sikre, at flere unge gennemfører en erhvervsuddannelse, har modtaget ca. 13 millioner kroner i støtte fra EU’s Socialfond og fra Region Hovedstadens regionale erhvervsudviklingsmidler.
Første skoledag hos SOPU på Campus Frederikssund. Foto: Kenneth Jensen
18. august 2017

Tilbud om en aktiv fritid

I disse uger omdeles to hæfter med tilbud om en aktiv fritid i kommunens foreninger. Fritidspasset omdeles via skolerne til elever mellem 6 og 20 år, og Aktiv Fritid husstandsomdeles. Begge hæfter viser en palet af tilbud for borgere i alle aldre.
Piger maler på J.F. Willumsens Museum. Foto: Kenneth Jensen
17. august 2017

1.000 unge har fået tætte kinesiske relationer

Tirsdag den 22. august markerer Bycirkel-kommunerne Frederikssund, Egedal og Ballerup 10 års tæt samarbejde med Kina. Samarbejdet har givet omkring 1.000 børn og unge en helt særlig viden om Kina.
Kinesere ser på magnetforsøg.JPG
17. august 2017

Fremgang i matematik i nationale test

Resultaterne for de nationale test i folkeskolen viser pæn fremgang i matematik, mens resultatet i dansk ikke er steget som ønsket.