Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
[ Error ]

Oppe Sundby Skoles arealer sat til salg

Det er kun ca. 14 måneder siden, de sidste skoleelever forlod Ådalens Skole afd. Syd for sidste gang, da sommerferien 2016 begyndte. Siden da har arbejdet med nedrivning af skolen været i gang, og det er nu tæt på at være færdigt.

Grunden sælges

Skolens areal udgør lidt over 7 hektarer (72.010 kvadratmeter) inklusive boldbanerne og ligger i det sydvestlige hjørne af krydset Roskildevej/Strandvangen i Frederikssund. Arealet har en meget attraktiv beliggenhed for et kommende boligbyggeri. Der er kort afstand til Ådalens Skole samt til den kommende idrætsby med ny svømmehal og boldbaner. Samtidig er der kun to kilometer til centrum med S-togsstation og mange indkøbsmuligheder.

Plads til 93 nye boliger

Grunden er delt op i delområde A og B. Delområde A (hvor skolens bygninger tidligere lå) er udlagt til rækkehuse og etageboliger – i alt højst 60 boliger - i maksimalt tre etager. Delområde B (skolens boldbaner) er udlagt til parcelhuse i højst to etager. Her må bygges højst 33 boliger.

Interesserede kan rekvirere udbuds- og informationsmateriale samt tilbudsblanketter hos juridisk konsulent Jonas Svensson hos Frederikssund Kommune på mail jlsve@frederikssund.dk eller tlf. 47 35 10 15.

Der kan afgives tilbud på ét af de 2 udbudte delområder, eller på begge delområder. Sidste frist for at afgive bud er den 13. oktober 2017 kl. 12.00.

Oppe Sundby Skoles arealer er nu sat til salg.Oppe Sundby Skoles arealer er nu sat til salg.

Skolens arealer er udlagt til boligområde.Skolens arealer er udlagt til boligområde.