Frederikssund Kommunes logo
14. august 2017

Infomøde om trafik ved Vinge

Anlægsarbejdet i forbindelse med etableringen af Vinge Centrum begynder i løbet af efteråret. Den første etape inkluderer den nye station og ca. 150.000 etagemeter byggeri til butikker, boliger og erhverv og ventes at vare omkring 2 år.

Ny vej bliver anlagt

Arbejdskørslen i forbindelse med anlæggelsen af Vinge C vil få adgang til området via en ny vej (Boulevarden), der skal forbinde St. Rørbækvej med Snostrupvej, og som bliver anlagt som et af de første projekter. Boulevarden bliver senere en permanent adgangsvej til Vinge Centrum. Arbejdstrafikken vil endvidere benytte den østlige del af Dalvejen via Boulevarden. Dalvejen vil i denne forbindelse blive gjort bredere, så den større mængde trafik kan afvikles forsvarligt. Samtidig bliver der opsat skiltning, der dirigerer arbejdstrafikken i området.

Stier omlægges

Arbejdskørslen skal afvikles sammen med den øvrige trafik i området, og det får betydning for brugerne af blandt andet stierne i området. Derfor inviterer Frederikssund Kommune til informationsmøde for borgerne i nærområdet, hvor der vil blive fortalt uddybende om de trafikale forhold i forbindelse med byggeriet af Vinge Centrum.

Mødet bliver holdt den 22. august 2017 kl. 19.00 - 20.30 i St. Rørbæk Forsamlingshus, Snostrupvej 2, Store Rørbæk.

Vinges byskilt.Vinges byskilt.