Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for august 2017

31. august 2017De kom, de så, de sejrede

Glade smil, latter og muntre toner fra musikskolen. Vikinger, kommunens folk, brandmænd, børn og barnlige sjæle. De var der alle sammen. Der var dømt folkefest, da Danmarks måske smukkeste stafetløb blev skudt i gang for første gang nogen sinde. 1500 deltagere – både gående og løbende – blev sluppet løs i Frederikssunds smukke natur på Kalvøen.
Frederikssund Stafetten skydes i gang. Foto: Kenneth Jensen.

31. august 2017Nyt udbud på børnehus i Skibby

Byrådet har besluttet at opføre et nyt børnehus i Skibby som afløsning for tre mindre børnehuse samt dagplejens legestue i Skibby.

31. august 20178.3 millioner kr. i støtte til idrætsbyen

Første etape af Frederikssund Idrætsby kan snart gå i gang og det bliver med ekstra økonomisk støtte fra Lokale og Anlægsfonden på 8,3 millioner kroner.
Lokale og Anlægsfonden har valgt at støtte Frederikssund Idrætsby med 8.3 millioner kroner.

31. august 2017Kommuner fejrer 25 års samarbejde

Kommunerne Egedal, Frederikssund og Ballerup, også kendt som Bycirklen, fejrer i år samarbejdets 25 års jubilæum. Jubilæet bliver markeret med en fotoudstilling på Egedal Rådhus.
logo_bycirklen-forside.jpg

31. august 2017S-anlæg skal forbinde Fjordforbindelsen og Vinge

En aftale mellem Frederikssund Kommune og Vejdirektoratet er nu på plads og godkendt om anlæggelsen og finansieringen af vejstilslutninger fra Frederikssundsvej til både Fjordforbindelsen og Vinge.
s-anlæg.JPG

31. august 2017Frivillighedsstrategi skal støtte frivillige

I Frederikssund Kommune yder mange borgere en frivillig indsats. Nu har byrådet vedtaget en strategi for kommunens samarbejde med de mange frivillige – en strategi, der skal støtte og udvikle samarbejdet yderligere.

30. august 2017Cykelsti til Kulhuse etableres i 2018

Onsdag den 30. august vedtog Frederikssund Byråd at frigive hele beløbet til anlæggelse af en cykelsti mellem Jægerspris og Kulhuse. Hele cykelstien kan derfor anlægges i 2018.
Vejen til Kulhuse levner i dag ikke megen plads til cyklister.