Frederikssund Kommunes logo
4. april 2017

Vi cykler til arbejde

Igen i år er kampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE kommet til Frederikssund Kommune, og tirsdag morgen delte medarbejdere fra kommunen morgenmad ud til pendlerne på Frederikssund Station. Med morgenmaden fulgte også en opfordring til at tilmelde sig kampagnen.

Det er i maj måned, at danskerne skal cykle til arbejde. Det er nemt at tilmelde sig VI CYKLER TIL ARBEJDE.Man skal blot samle et hold af 4-16 kollegaer, tilmelde sig på kampagnens website www.vcta.dk, cykle på arbejde så mange dage som muligt i maj måned og registrere alle cykeldage på nettetKampagnen Vi cykler til arbejde kommer igen i år til Frederikssund Kommune..

Præmier på spil

Jo flere dage der cykles, desto flere lodder får holdet til den store lodtrækning om rejsegavekort, cykler, miniferier og gavekort til en lang række butikker og gode oplevelser.

Sidste år cyklede over 65.000 deltagere over 10 millioner kilometer i VI CYKLER TIL ARBEJDE. I Frederikssund Kommune cyklede 193 deltager med, og de cyklede godt og vel 30.000 kilometer.

Fakta

Det koster 60 kroner pr. deltager at cykle med. Alle typer af cykler må anvendes - inklusiv el-cykler og det tæller også med bare at cykle en del af turen til arbejde. Cyklistforbundet står bag kampagnen i samarbejde med ITD - brancheorganisation for den danske vejtransport.

  • 10. marts: Tilmelding åbner
  • 1.-31. maj:      Der cykles
  • 8. juni: Sidste frist for indtastning af cykeldage og kilometer
  • 12. juni: Lodtrækning om præmier
  • 13. juni: Vinderne offentliggøres på www.vcta.dk