Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
18. april 2017

Ny skoleleder på Ådalens Skole

Morten Flotin Jensen er ansat som ny skoleleder på Ådalens Skole pr. 1. juni 2017. Bag beslutningen står et enigt ansættelsesudvalg, som har peget på Morten Flotin Jensen ud af et bredt felt af erfarne og kompetente ansøgere.

Morten har siden 2003 været ansat i Ballerup Kommune først som lærer og siden 2006 som skoleleder.  Han er i dag souschef på Hedegårdsskolen, hvor han blandt andet har ansvar for udskolingen og idrætsskolen. Hedegårdsskolen har en idrætsskoleprofil og Morten har derfor indgående erfaringer med den åbne skole og hvordan idræt og bevægelse kan bruges til at opnå bedre elevtrivsel og bedre faglige resultater.

- Morten er med sin lange ledererfaring klar til at tage ledelsen på Ådalens Skole og bringe skolen videre i en spændende udvikling. Jeg glæder mig til samarbejdet og er overbevist om, at Morten både på Ådalens Skole og på skoleområdet i Frederikssund kommune vil bidrage til, at vi sammen med ansatte og forældre opnår de politiske mål om højere elevtrivsel og forældretilfredshed samt bedre faglige resultater, siger Børne- og Skolechef i Frederikssund Kommune, Paw Holze Nielsen.

Også skolens bestyrelsesformand glæder sig over ansættelsen af Morten Flotin Jensen. 

- Som skolebestyrelsesformand ser jeg frem til at arbejde sammen med Morten. Med hans erfaring indenfor ledelse og folkeskole vil Morten kunne forsætte udviklingen på Ådalens skole, både det der er i gang, men også andre dele af skolen, der skal videreudvikles. Med skolebestyrelsens øjne kunne det f.eks. være udviklingen af skole og hjem samarbejdet. Vi glæder os til samarbejdet med Morten, ligesom vi er glade for samarbejdet med den øvrige ledelse og det pædagogiske personale på skolen, siger Niels Brockenhuus, skolebestyrelsesformand på Ådalens Skole.

Morten Flotin Jensen selv ser frem til at komme i gang med sit nye arbejde.

- Jeg glæder mig helt vildt til at møde hele skolen – både børn, forældre, pædagogisk personale og ledelse. Ådalens Skole fremstår som en velfunderet skole både hvad angår faglighed og trivsel for alle, hvor afsættet til udvikling har det bedste grundlag. Ådalens Skole skal være en central aktør i lokalsamfundet, og med placeringen af idrætsbyen som kommende nabo, ligger der et meget spændende potentiale i at videreudvikle dette område. Jeg ser frem til, i samarbejde med forældre og personale, at bidrage til folkeskolens kerneopgave, børnenes læring og dannelse. Vi skal give vores børn det bedst mulige afsæt ud i livet fra Ådalens Skole, siger Morten Flotin Jensen.

Morten Flotin Jensen har stor faglig ballast inden for skoleområdet. Han er uddannet lærer i 1999 og har efterfølgende taget en diplomuddannelse i ledelse.

Morten Flotin Jensen er 45 år og bor sammen med sin kæreste og deres to børn i Ballerup. I sin fritid er Morten Flotin Jensen aktiv som sejler på Roskilde Fjord, ligesom han løber og svømmer på motionsniveau.