Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
11. april 2017

Guld til Jægersprisklub

At der er godt gang i talentudviklingen i de mange idrætsklubber i Frederikssund Kommune, kom der helt konkrete beviser på, da floorballklubben Jægerspris Underducks deltog i landsstævnet i floorball. Klubben stillede med ikke færre end 45 spillere til stævnet, der blev afholdt i Frederikshavn i weekenden den 8. og 9. april, og den lange transport var godt givet ud, for flere af holdene fra klubben kom hjem med medaljer.

Guld til U11

Klubbens U11-drenge kom i finalen efter at være gået ubesejret igennem den indledende runde med en målscore på 26-0. I semifinalen blev Stevns slået med cifrene 7-1, og finalen mod Esbjerg blev vundet med 3-2 på et mål sat ind under Sudden Victory. Det er første gang i 15 år, at et ungdomshold fra Jægerspris kan rejse hjem med en guldmedalje.

Sølv til U13

Også U13-pigerne fra Jægerspris Underducks kom på medaljeskamlen efter finalen. Pigerne fik en sølvmedalje med hjem til klubben efter en regulær gyserkamp, der endte 3-3 efter ordinær spilletid. I det efterfølgende Sudden Victory spil scorede modstanderne først. U13-pigeholdet er et ret nyt hold, hvor nogle af spillerne kun har spillet i ca. et halvt år. Derfor var der i klubben stor tilfredshed med det flotte resultat, der er et resultat af stor fightervilje og vindermentalitet blandt pigerne.

U11-drengene vandt guld ved landsstævnet i floorball.U11-drengene vandt guld ved landsstævnet i floorball.

U13-pigerne vandt en sølvmedalje ved landsstævnet i floorball.U13-pigerne vandt en sølvmedalje ved landsstævnet i floorball.

Fotos: Modefotografen.dk