Frederikssund Kommunes logo
28. april 2017

Borgercenteret er blevet mere moderne

Borgere der har besøgt rådhuset i Frederikssund i april måned har kunnet opleve håndværkere, duften af maling og lyden af boremaskiner. Borgercenteret har nemlig gennemgået en renovering, så det nu står som et moderne og rart sted at være.

Når man kommer ind i borgercenteret mødes man blandt andet af bænke og et af kommunens designelementer. Foto: Kenneth JensenNår man kommer ind i borgercenteret mødes man blandt andet af bænke og et af kommunens designelementer. 

Du har nu let ved at orientere dig, når du ankommer og trækker et nummer. Der vil på nummersedlen eksempelvis stå, at du skal tage plads i venteloungen for Jobcenteret, hvis dit ærinde er i Jobcenteret.

I det renoverede Borgercenter er der blandt andet borde og stole, hvor du kan sætte dig og udfylde skemaer, hvis du har brug for det. Der har hele tiden været pc’ere, som borgere kunne låne, og det er der naturligvis stadig. Pc’erne suppleres snart af iPads på standere, hvor du kan søge forskellige informationer.

Glæd dig til næste gang du har brug for at komme til Rådhuset – men husk, at du kan klare mere og mere hjemmefra via kommunens selvbetjenings-løsninger på www.frederikssund.dk. Vi sidder også klar på telefonerne til at guide dig igennem, hvis du har spørgsmål.

Pc'erne i borgercenteret er blevet skærmet af, så man kan foretage sit ærinde på dem i fred og ro. Foto: Kenneth JensenPc'erne i borgercenteret er blevet skærmet af, så man kan foretage sit ærinde på dem i fred og ro. 

I venteområdet er der kommet stole og borde, hvor borgeren eksempelvis kan sidde og udfylde papirer. Foto: Kenneth JensenI venteområdet er der kommet stole og borde, hvor borgeren eksempelvis kan sidde og udfylde papirer. 

 Foto: KEJE