Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for april 2017

28. april 2017500 børn spillede skak

I dette skoleår har mere end 1300 elever spillet skak i understøttende undervisning. Fredag mødtes de til kommunemesterskabet i skoleskak.
500 børn mødtes til kommunemesterskabet i skoleskak.

28. april 2017Kom på sejltur i Skjoldungernes Land

Har du lyst til at opleve den kommende Nationalpark Skjoldungernes Land fra vandet af? Så får du chancen, når damperen Skjelskør sejler fra Frederikssund til Roskilde den 7. maj.
Vikingeskibet Werner Karrasch, Vikingeskibsmuseet.

28. april 2017Borgercenteret er blevet mere moderne

Borgere der har besøgt rådhuset i Frederikssund i april måned har kunnet opleve håndværkere, duften af maling og lyden af boremaskiner. Borgercenteret har nemlig gennemgået en renovering, så det nu står som et moderne og rart sted at være.
Når man kommer ind i borgercenteret mødes man blandt andet af bænke og et af kommunens designelementer. Foto: Kenneth Jensen

27. april 2017Unik svømmehal i idrætsbyen

Vinderforslaget til kommunens nye svømmehal er nu kåret. Det bliver en unik og topmoderne svømmehal, der passer naturligt ind i landskabet i den kommende Frederikssund Idrætsby.
Svømmehallen. Illustration: GPP Arkitektur og Bay Arch

27. april 2017Nyt bevægelsesbånd i Skibby

Skibby skal have et nyt bevægelsesbånd, der lægger op til aktivitet og motion til glæde for borgerne, og så skal det skabe et aktivt byrum og en sikker vej mellem skolen og idrætshallen. Byrådet bevilgede onsdag aften 750.000 kroner til udarbejdelse af et projektforslag.
Der skal udarbejdes et projektforslag til et bevægelsesbånd i Skibby, som skal lægge op til aktivitet og motion for byens borgere. Foto: Kenneth Jensen

26. april 2017Tilfredsstillende årsregnskab for 2016

Frederikssund Kommune er kommet ud af 2016 med et tilfredsstillende regnskab. Regnskabet, der afspejler store anlægsinvesteringer, blev godkendt af byrådet den 26. april.
Årsregnskabet for 2016 er tilfredsstillende trods et forventet underskud. Foto: Kenneth Jensen

26. april 2017Supercykelsti blev prøvekørt

Omkring 80 cyklister ”tyvstartede” onsdag den 26. april på det nye net af supercykelstier i Region Hovedstaden. Et stort hold cyklister kørte fra Frederikssund Station til kommunegrænsen, hvor de mødtes med cykelentusiaster fra Egedal Kommune.
Cyklister på supercykelstien.

26. april 2017Rådgiverholdet til idrætsbyens udendørsfaciliteter

Frederiksund Kommune har indgået aftale med de rådgivere, der skal tegne og planlægge idrætsbyens første fase af udendørsfaciliteter: fodboldbaner, aktivitetsplads, veje, stier og afvandingssøer.

24. april 2017Cyklistprøver for 6. klasserne

Der afholdes cyklistprøver for kommunens 6. klasser den 25. og 27. april i Frederikssund, den 2. maj i Skibby og den 4. maj i Slangerup.