Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

8. december 2016Jobcenteret får nyt IT system

I perioden fra fredag den 9. december til og med onsdag den 14. december er Jobcenteret i Frederikssund uden IT fagsystem.

7. december 2016Ny skoleleder på Trekløverskolen

Når det nye år begynder bliver det med en ny skoleleder på Trekløverskolen. Et enigt ansættelsesudvalg har valgt at ansætte Joy Frimann Hansen i stillingen. Hun tiltræder den 1. januar 2017.

7. december 2016Flere unge kommer i uddannelse

I Frederikssund Kommune er det lykkedes at opnå et markant fald i antallet af unge på uddannelseshjælp. I stedet kommer de unge i gang med en uddannelse.
Keziban, der er leder af Ungekontakten.

5. december 2016Behov for flere faglærte unge – nu!

"En af de vigtigste dagsordener set fra min stol er, at mange flere unge skal vælge en erhvervsuddannelse. Det er vigtigt for de unge, for virksomhederne og for samfundet."
Læs borgmester John Schmidt Andersens synspunkt, som også blev bragt i Frederiksborg Amts Avis den 3. december 2016.

1. december 2016Nyt udendørs træningsområde på vej til Slangerup

Et udendørs træningsområde der inviterer byens børn, voksne og ældre til at mødes under åben himmel til funktionel træning. Det er drømmen i Slangerup, og nu har Fritidsudvalget sagt ja til, at drømmen kan blive virkelighed.
Street Workout.PNG

1. december 2016Kulturstier er en succes i børnehusene

Det har været en stor succes at lade de fire- og femårige opleve kultur og natur på tætteste hold, når de har besøgt lokale kulturinstitutioner som en del af projektet Kulturstier.
Kulturstier.jpg

1. december 2016Succes for integrationsmesse

Den nyligt afholdte integrationsmesse skabte masser af kontakter mellem nye borgere i kommunen og det lokale erhvervsliv. I alt 112 aftaler om efterfølgende samtaler blev indgået.

30. november 2016Deletanken skaber nye fællesskaber

Bedre udnyttelse af både offentlige og private ressourcer har været i fokus i det landsdækkende projekt Delebyer, som er netop afsluttet.
panel.JPG