Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

19. december 2016Nyt torv ved Vandkunsten

Området ved Vandkunsten i gågaden i Frederikssund er nu omdannet til et mindre torv, hvorfor det ikke længere er muligt at køre fra Kirkegade til gågaden.
Nye bænke ved Vandkunsten i Frederikssund.

15. december 2016Ny Fritids- og Kulturchef i Frederikssund Kommune

Anders Munch Skovgren er ansat som ny Fritids- og Kulturchef i Frederikssund Kommune. Han har et indgående kendskab til folkeoplysnings- og idrætsområdet fra ansættelser i Frederikssund Kommune og andre kommuner.

15. december 2016Fald i ledigheden skal fastholdes

I løbet af de seneste år er ledigheden faldet mere i Frederikssund Kommune end i det øvrige Nordsjælland og Danmark som helhed. Den positive udvikling skal fastholdes og styrkes med Byrådets vedtagelse af en ny beskæftigelsesplan.

14. december 2016Studerende modtog priser

Studerende ved Københavns Erhvervsakademi (KEA) har arbejdet med byen Vinge i en tværfaglig projektuge. De tre bedste projekter blev kontant belønnet, og onsdag kunne de stolte studerende så modtage deres priser i Byrådssalen i Frederikssund.
dome of vinge.JPG

14. december 2016Følg med i brobyggeriet på nyåbnet udstilling

Tirsdag eftermiddag blev et nyt informationscenter om byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro indviet i Skibby. Udstillingen er åben for alle, der har lyst til at vide mere om brobyggeriet.
_KJP2636 - 13.12.16 - Borgerne drøftede flittigt og intereseret projektet - Foto Kenneth Jensen.jpg

13. december 2016Idrætsbyens første fase er nu i udbud

De første dele af den kommende idrætsby er nu sendt i udbud. Opgaven opdeles i to udbud. Det ene udbud omfatter svømmehal og lokaler til boldklubberne, og det andet udbud omfatter fodboldbaner, aktivitetsområde, stiforbindelser og adgangsvej.
Cam05_Bird_P.jpg

13. december 2016Dragende kinesisk nytårsshow i Smørum

Hvorfor ikke indlede 2017 med et fortryllende kinesisk danse- og teatershow?
Der er gratis adgang til showet fredag den 13. januar i Smørum. Billetter skal hentes på billetto.dk fra den 13. december.
Forestillingen er arrangeret af kommunerne Frederikssund, Ballerup og Egedal, der inviterer til ’Kinesisk Nytår’ for at fejre Bycirkel-samarbejdet med Kina.
Kinesisk Nytår Høj opløsning.jpg

9. december 2016Nyt forsyningsselskab skal hedde NOVAFOS

Frederikssund Kommune er med blandt de ni nordsjællandske kommuner, der pr. 1. januar 2017 etablerer et fælles vandforsyningsselskab. Navnet bliver NOVAFOS.