Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
28. september 2016

Lokalplanen for idrætsbyen i høring

I juni 2016 vedtog Frederikssund Byråd en helhedsplan for en kommende idrætsby placeret på et ca. 30 hektar stort område i den sydøstlige del af Frederikssund. I forlængelse af helhedsplanen er der udarbejdet en lokalplan for området, og den har Byrådet sendt i høring i otte uger fra den 30. september til den 25. november 2016 sammen med et kommuneplantillæg samt et tillæg til spildevandsplanen.

Høringssvar

Høringsmaterialet vil være tilgængeligt på Frederikssund Kommunes hjemmeside under "Planer, høringer og vedtagelser" fra fredag den 30. september. Hvis du ønsker at afgive et høringssvar, så kan du sende det på mail til: planteamet@frederikssund.dk eller som brev til: Frederikssund Kommune, By og Landskab, Planteamet, Torvet 2, 3600 Frederikssund.

Første fase er en ny svømmehal

Når idrætsbyen står helt færdig vil den indeholde en ny svømmehal, boldbaner, klubfaciliteter, indendørsfaciliteter samt øvrige udendørsfaciliteter. Selve etableringen af idrætsbyen bliver opdelt i flere faser, hvor første fase vil bestå af svømmehal, fodboldbaner samt klubfaciliteter. Det forventes, at byggeriet kan begynde i sommeren 2017. Der er i årene 2016-19 afsat 124,1 mio. kr. til projektet.

Forud for lokalplanen er der udarbejdet en helhedsplan for idrætsbyen som blev vedtaget i Byrådet den 22. juni 2016. Du kan se helhedsplanen her.

Visualisering af en del af den kommende idrætsby.Visualisering af en del af den kommende idrætsby.