Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
20. oktober 2016

Virksomheder inviteres til dialog


Frederikssund Kommune er den mest erhvervsvenlige kommune på Sjælland, hvis man skal tro Dansk Byggeris årlige undersøgelse, der placerede Frederikssund kommune på en 10. plads i Danmark. Den flotte placering skyldes blandt andet den tætte kontakt mellem virksomhederne og kommunen, og det skal fastholdes og udbygges.

Inviterer til dialogmøder

Derfor inviterer Frederikssund Kommune igen i år kommunens virksomheder til et møde med uformel snak og en orientering om relevante udviklingstiltag, forklarer Karen Birgitte Rasmussen, der er erhvervskoordinator hos Frederikssund Kommune.

- vores dialogmøder var godt besøgt de første år, og vi håber, at virksomhederne igen i år har lyst til at møde os og høre nærmere om den aktuelle udvikling i kommunen, fortæller hun og tilføjer:

- Vi vil blandt andet fortælle om Kommuneplan 2017, der snart går i høring. Den lægger rammerne for blandt andet arealanvendelsen i kommunen, hvilket kan have stor betydning for virksomhederne. Derudover er der flere store anlægsprojekter i gang i kommunen, hvor det kan være frugtbart for vores lokale virksomheder at holde sig til og evt. blive leverandører til de store byggepladser.

Virksomhedskonsulenter kan hjælpe

Også Frederikssund Kommunes Jobcenter spiller en vigtig rolle i forhold til virksomhederne. Jobcenteret råder over 20 virksomhedskonsulenter, der kan være virksomhedernes indgang til blandt andet rekruttering, opkvalificering, fleksjobs mv. Derfor vil der på mødet også blive orienteret om Jobcenterets arbejde og tilbud i forhold til virksomhederne. Også de kommende nye grundforløb til erhvervsuddannelser på Campus Frederikssund vil blive rundet på mødet.

Virksomhederne har ordet

Ud over diverse informationer fra kommunen er dialogmøderne også en mulighed for virksomhederne til at spørge ind og sætte deres egne spørgsmål eller bekymringer til debat, forklarer Karen Birgitte Rasmussen. Frederikssund Kommune holder de tre dialogmøder på følgende datoer:

Torsdag den 3. november 2016 på Jægerspris Rådhus, Rådssalen kl. 16.30 – 18.00

Mandag den 7. november 2016 på Slangerup administrationscenter, Rådssalen, kl. 16.30 – 18.00

Torsdag den 17. november 2016 på Frederikssund Rådhus, Byrådssalen, kl. 16.30 – 18.00

Virksomheder kan tilmelde sig på mail til erhverv@frederikssund.dk med angivelse af hvilket møde man tilmelder sig. Hvis du ikke kan deltage på dit lokale møde, er du velkommen til at tilmelde dig et af de andre.