Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
28. oktober 2016

Ny skoleleder på Fjordlandsskolen

Klaus Bertelsen er ansat som ny skoleleder pr. 1. december 2016.

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Klaus Bertelsen ud af et bredt felt af erfarne og kompetente ansøgere til stillingen som skoleleder på Fjordlandsskolen.

Klaus Bertelsen har siden november 2013 været ansat som skoleleder på Hundested Skole. Hundested Skole er en skole med tre matrikler og Klaus har derfor indgående erfaringer med sammenlægningsopgaver, der ligner den de tre afdelinger under Fjordlandsskolen er godt i gang med.

- Klaus er en erfaren, dygtig og inddragende leder, som vil gå forrest i at videreudvikle Fjordlandskolen. Klaus vægter både elevtrivsel og medarbejdertrivsel. Samtidig har Klaus på sin nuværende arbejdsplads med succes skabt fremgang i elevernes faglige resultater og jeg er derfor sikker på, at både elever, medarbejdere og forældre vil opleve at få en meget kompetent skoleleder, siger Paw Holze Nielsen, børne- og skolechef.

- Vi er meget glade for, at Klaus har takket ja til stillingen og ser frem til, at han starter og ikke mindst det gode samarbejde for alle omkring skolen, som der gennem samtalerne er lagt op til. Vi ser Klaus som en meget kompetent person, der bringer gode erfaringer og nye impulser ind i skolen og som kan kickstarte det arbejde som medarbejdere, ledelse og skolebestyrelse har igangsat for Fjordlandsskolen, siger skolebestyrelsesformand, Anne Hegestand Ankersen.

Klaus Bertelsen selv ser frem til at komme i gang med sit nye arbejde.

- Jeg har fået et meget positivt indtryk af Fjordlandsskolen og af Frederikssund Kommune og jeg glæder mig til i samarbejde med elever, medarbejdere, ledelse og forældre at fortsætte arbejdet med udvikling af Fjordlandsskolen, fortæller Klaus Bertelsen.

Klaus Bertelsen har stor faglig ballast inden for skoleområdet. Oprindeligt er han dog uddannet bankassistent og har blandt andet været ansat som erhvervsrådgiver, souschef i bankverdenen og senere i Post Danmark. Klaus har efterfølgende uddannet sig som lærer og har indtil videre haft stillinger som lærer, afdelingsskoleleder og skoleleder. Han har videreuddannet sig med blandt andet en diplomuddannelse i ledelse og er pt. i gang med en Masteruddannelse i Positiv Psykologi ved DPU – Århus Universitet.

Klaus Bertelsen er 52 år, er gift, har 4 børn og er bosiddende i Frederiksværk.