Frederikssund Kommunes logo
10. oktober 2016

Interesse for Vinge og idrætsby på messe

Frederikssundhallerne var i weekenden 8. og 9. oktober rammen om en energi- og boligmesse, der bød på mange udstillere inden for bl.a. energirigtig byggeri mv. Messen var arrangeret af Frederikssund Klimaforening.

Med på messen var også Frederikssund Kommune, som blandt andet præsenterede den seneste udvikling i byen Vinge og planerne for den kommende idrætsby. Netop lokalplanen for den kommende idrætsby er i høring frem til den 25. november. 

På Frederikssund Kommunes stand kunne man også høre mere om biogas 2020-planerne, og man kunne tale med en konsulent fra Energitjenesten om energiforbedringer i boligen. Netop nu giver Frederikssund Kommune tilskud til borgere, der vælger at få lavet en BedreBolig-plan. Med planene får man overblik over sin boligs energieffektivitet samt forslag til forbedringer af indeklima og energiforbrug.

Nedenfor kan du se en række billeder fra messen.

Energi- og boligmesse i Frederikssundhallerne.
Chef for By og Landskab i Frederikssund Kommune - Søren Smidt-Jensen (i midten) - fortæller et par interesserede borgere om udviklingen af Vinge ovenpå et kort over den nye by.

Energi- og boligmesse i Frederikssundhallerne.
En planche med et portræt af et par af de kommende indbyggere i Vinge.

Energi- og boligmesse i Frederikssundhallerne.
Også planerne for den kommende idrætsby blev præsenteret på Frederikssund Kommunes stand på messen.

Energi- og boligmesse i Frederikssundhallerne.
Borgmester John Schmidt Andersen besøgte også Frederikssund Kommunes stand på messen - her i selskab med formanden for Frederikssund Klimaforening Ane Wraae.