Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
11. november 2016

Overgang til ny cafédrift

Frederikssund Kommune har valgt at stoppe samarbejdet med forpagteren af caféerne i Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Frederikssund Hallen og Kignæs Hallen.

Der er indgået aftale om, at caféernes drift/betjening ophører med sidste åbningsdag som følger:

Kignæs Hallen – søndag den 13. november 2016

Frederikssund Hallen – søndag den 13. november 2016

Slangerup Idræt- og Kulturcenter – onsdag den 30. november 2016

- Vi beklager, de gener det måtte medføre for brugerne, at vi har stoppet aftalen med forpagteren, siger formanden for Fritidsudvalget i Frederikssund Kommune, Morten Skovgaard og tilføjer:

- Vi ønsker, at caféerne på vores idrætsanlæg skal være med til at understøtte foreningernes aktiviteter. Caféerne skal kunne tilbyde et sundt måltid mad og give lyst og mulighed for at man mødes før og efter træning.

Frederikssund Kommune har bedt den afgående forpagter om, at give besked til alle, der måtte have booket julefrokost eller lignende arrangement hos dem. Frederikssund Idrætsanlæg er i gang med at følge op på de arrangementer, de er bekendt med. Man kan kontakte Frederikssund Idrætsanlæg på telefon 47 35 11 11 eller e-mail: frsund-idraetsanlaeg@frederikssund.dk, hvis man har spørgsmål.

Ny forpagter skal findes

Arbejdet med at finde en ny forpagter går nu i gang. Frederikssund Kommune har inviteret brugerrådene fra de tre haller til dialogmøde om brugernes forventninger og ønsker til en ny forpagtning.

- Det er vigtigt, at en ny forpagter skal være med til at skabe et rigt og kreativt liv på og omkring vores idrætsanlæg i samspil med foreninger og brugere, fastslår Morten Skovgaard.

Indtil der er indgået aftale med en ny forpagter, vil det være muligt for brugerne at medbringe egne mad- og drikkevarer. Ambitionen er at have nye forpagtere på plads i de tre haller i løbet af første kvartal 2017.