Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

30. november 2016Deletanken skaber nye fællesskaber

Bedre udnyttelse af både offentlige og private ressourcer har været i fokus i det landsdækkende projekt Delebyer, som er netop afsluttet.
panel.JPG

29. november 2016Frederikssund.dk har fået et løft

Frederikssund Kommune har relanceret sin hjemmeside for at forbedre brugsværdien og oplevelsen for borgere og virksomheder.
frederikssund.dk.PNG

29. november 2016Forældretilfredsheden i folkeskolen er ikke tilfredsstillende

I oktober gennemførte Frederikssund Kommune en forældretilfredshedsundersøgelse på skoleområdet. Undersøgelsen viser et beskedent fald i tilfredsheden med folkeskolen. Allerede nu er der sat gang i flere tiltag, som skal ændre på dette.

29. november 2016Forældrene er tilfredse med dagtilbud til børn

Hele 88 procent af forældrene er tilfredse eller meget tilfredse med deres børns dagtilbud i Frederikssund Kommune. Det viser resultaterne fra en forældretilfredshedsundersøgelse, der blev gennemført i oktober.
Børn i dagtilbud. Foto: Kenneth Jensen.

24. november 2016Nyt valgsted i Frederikssund

Næste gang vælgerne skal til stemmeurnerne, så vil en del af vælgerne i Frederikssund skulle møde frem på et nyt afstemningssted.
Stemmesedler til kommunalvalg. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

24. november 2016Stor interesse for integrationsmesse

Flygtninge skal hurtigt i gang på arbejdsmarkedet. Derfor inviterede 150 nye borgere det lokale erhvervsliv til integrationsmesse torsdag den 24. november. Den invitation tog godt 100 virksomheder – og én minister – ja tak til.
Ministerselfie med Inger Støjberg. Foto: Kenneth Jensen.

24. november 2016Nu sendes ny svømmehal i udbud

Byrådet har nu godkendt bedømmelseskomité og kriterier for udvælgelse af totalentreprenør, der skal stå for byggeriet af den nye svømmehal.
Indgang_full_process.jpg

23. november 2016Nyt behandlingstilbud i Frederikssund

Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark åbner 2. januar 2017 et alkohol- og stofmisbrugsbehandlingstilbud i Frederikssund Kommune.
Piller fra væltet glas. Foto: Kenneth Jensen.

16. november 2016Foreninger vigtige for integrationen

Mange flygtningebørn i Frederikssund Kommune lærer sprog og får nye venner via foreningslivet og de mange fritidstilbud. Og det er netop en af målsætningerne i den integrationsstrategi, som Byrådet har vedtaget.