Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
21. marts 2016

E-busser med ekspresfart i Skibby

Efter påske begynder de nye E-busser at suse gennem hovedstadsområdet. E-busserne er ekspresbusser som skaber direkte og ekstra hurtige forbindelser mellem boligområder, arbejdssteder og uddannelsessteder.

Ny linje 65 E

Det betyder store ændringer for Skibby, som via Linje 65E får en helt ny forbindelse mellem Skibby via Frederikssund til Hillerød.

Linje 65E kører fra Skibby via Onsved til Frederikssund og videre af Roskildevej til erhvervs-og uddannelsesinstitutionerne vest for Hillerød, til Hillerød Station og med sidste stop ved Nordsjællands Hospital, Hillerød og Psykiatrisk Hospital. Linje 65E kører i myldretiden hver halve time i begge retninger.

Med linje 65E bliver køretiden fra Skibby til Frederikssund under 20 minutter. Turen helt til Hillerød kan klares på 45 minutter. Linjen er desuden en oplagt ungdomsrute, der give hurtig transport til uddannelsesinstitutionerne i Frederikssund og Hillerød, og den forbinder også Nordsjællands hospitaler i Frederikssund og Hillerød med en dør-til-dør forbindelse og en rejsetid på 25 minutter.

Den 15. april afholdes en event i Skibby, hvor E-bussen fejres med kage og hornmusik.

Arkivfoto: Buslinje 230 R på Skibby Hovedgade. Foto: Kenneth Jensen.

Foto: KEJE.