Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
18. maj 2016

Nye skilte på skolerne

Når du besøger en af skolerne i Frederikssund Kommune, vil du opdage, at der nogle steder er kommet skilte med de nye skolenavne. Der bliver nemlig monteret nye skilte på skolerne i denne uge. De nye skilte blev nødvendige efter ændringen af skolestrukturen sidste år, hvor flere af skolerne fik nye navne.

Slangerup Skole afdeling Byvang og afdeling Kingo får nye skilte
Slangerup Skole er den første skole, der får nye skilte. De resterende skoler får deres nye skilte i løbet af uge 20

Da skolerne fik deres nye navne i efteråret 2015, blev arbejdet med at få nye skilte til skolerne sat i gang. Det er et større arbejde, når der skal dannes overblik over alle skilte på 14 forskellige matrikler. Derfor har det taget nogle måneder at få lavet og skiftet skiltene ud, men nu er de nye skilte på plads.

Udskiftningen af de mange skilte giver en større ensartethed i designet, så man ikke er i tvivl om, at man er på en skole i Frederikssund Kommune. De nye skilte får nemlig kommunens mørkeblå farve og de skrifttyper, som man ser på alle andre kommunale skilte.

Den eneste skole, der ikke har fået nye skilte i denne omgang, er Ådalens Skole. Skolen blev sammenlagt allerede i 2011 og lige nu bliver der bygget nye undervisningslokaler og en hal. Når det står klart, bliver Ådalens Skoles to afdelinger, Nord og Syd, lagt sammen på afdeling Nord. I den forbindelse skal skolen også have nye skilte, men det ligger længere ude i fremtiden.

Slangerup Skole afdeling Kingos nye skilt ved hovedindgangen
De nye skilte ved skolerne skaber en ensartethed i designet, da de alle har kommunens farver og skrifttyper.