Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
20. maj 2016

Jægerspris farver natten blå

Blå nat plakat 2016.Fredag den 3. juni klokken 16 til 22 byder Kulturhuset Rejsestalden og Jægerspris Netværk igen op til en forrygende kulturnat.

Hovedgaden i Jægerspris forvandles til gågade, og er spærret fra Vinkelvej til Lejrvej i tidsrummet 15.00 til 22.00 på dagen. Der kommer til at foregå spændende ting for enhver smag og enhver alder i alle afkroge af byen.

Et væld af aktiviteter

Du kan sidde i Draaby Kirkes smukke rum og lytte til orgelspil, du kan komme med ud at køre i en pansret mandskabsvogn i Jægersprislejren, du kan besøge Jægerspris Mølle, du kan møde foreninger, dine lokale politikere og handle i butikkerne som holder aftenåbent. Du kan også se Kung Fu på hovedgaden, høre Svanholms Orkester fyre den af – for første gang uden for Svanholm. Du kan overvære, hvem der vinder årets kulturstokpris og komme til fernisering med Johnny Madsens billeder, der er kommet hele vejen fra Fanø, og så kan du deltage i konkurrencerne og vinde flotte præmier… For blot at nævne ganske få af de mange aktiviteter, der kan opleves i den feststemte by.

Eftermiddagen og aftenen bliver også en fryd for maven. En masse kulinariske oplevelser venter fra både caféer, restauranter og boder.

Årets Blå Nat plakatkunstner er Laura Linnea Duelund Mortensen på 9 år.

Se mere om programmet på Kulturhuset Rejsestaldens hjemmeside.